Βαθμολογία

Δεν ξεχνάει τις ρίζες του ο «Μίλο»

Το ποσό των 10.000 ευρώ για την ανακαίνιση αθλητικών χώρων στο σχολείο που πήγε στην ιδιαίτερη πατρίδα του στη Σερβία και πλέον φιλοξενεί 750 μαθητές έδωσε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς. 

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς. 

Ο Σέρβος μέσος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην πατρίδα του, φέρεται να έδωσε το ποσό των 10.000 ευρώ σε σχολείο που κατάγεται, στο Κραγκούγεβατς, για την ανακαίνιση όλων των αθλητικών του χώρων. 

Όπως γράφουν στη γειτονική χώρα, μπήκε νέα περίφραξη, δάπεδο, ενώ πλέον υπάρχουν κερκίδες στα γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου. Παράλληλα φτιάχτηκε και νέα παιδική χαρά. 

«Έγινε πλήρης ανακατασκευή των αθλητικών χώρων του σχολείου που έχει φτιαχτεί πριν από 40 χρόνια. Είμαστε ευγνώμονες από αυτή τη γενναιόδωρη χειρονομία του πρώην μαθητή μας και πλέον θα μπορούμε να φιλοξενούμε αγώνες στο σχολείο μας», είπε ο Σλόμπονταν Ζίβκοβιτς. 

Από την πλευρά του, ο διεθνής άσος των Πειραιωτών τόνισε: «Ο αθλητισμός είναι μία δραστηριότητα που διδάσκει στα παιδιά υγιεινό τρόπο ζωής. Με τη κίνησή μου αυτή θέλω να καλέσω όλα τα παιδιά της περιοχής να έρθουν στον αθλητισμό. Αυτός είναι ο στόχος μου, να κοινωνικοποιηθούν τα παιδιά μέσω του αθλητισμού».