Βαθμολογία

Μπουκιά και… συχώριο ο «Μπούκο»!

Ο έμπειρος επιθετικός Κώστας Μπουκουβάλας πήρε από το χέρι το Δαμάσι στην πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣΛ και με δύο προσωπικά του γκολ έδωσε το πρώτο τρίποντο κόντρα στο μαχητικό Αβέρωφ.

Μετά το τέλος του αγώνα ο «Μπούκο» μίλησε στο athleticlarissa.gr για το ματς αλλά και τα γκολ που πέτυχε. Αναλυτικά ανέφερε: «Είμαι πολύ συγκινημένος για την σημερινή νίκη και εκ μέρους όλης της ομάδας θέλουμε να την αφιερώσουμε στον αείμνηστο Δημήτρη Μουσιάρη.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν θεωρώ πως η ομάδα μας δεν είναι 100% έτοιμη ακόμη, πιστεύω πως μετά το Νοέμβριο θα αλλάξουμε σίγουρα πρόσωπο. Όμως μέχρι τότε θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προσπαθούμε. Όσον αφορά το σημερινό ματς βρέθηκα σε καλή ημέρα και αξιοποίησα τις δυνατότητές μου.

Θέλω πάνω απ’ όλα να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που μας ακολουθεί παντού και στα εντός αλλά και στα εκτός ματς και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε και για το τέλος θέλω να πω, εκ μέρους της ομάδας και της διοίκησης θέλω να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας στο συμπαίκτη μας Κώστα Λέτσιο που αρραβωνιάστηκε πριν λίγες μέρες με την εκλεκτή της καρδιάς του Σοφία Μπάρδα και να τους ευχηθούμε να είναι πάντα ευτυχισμένοι».

Της Βάσως Γκατζούλη