Βαθμολογία

(Χ)ωρίς γκολ στην Ελασσόνα

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα, τελείωσε η αναμέτρηση, ανάμεσα σε Π.Ο.Ε. και Αμπελωνιακό, για την πρεμιέρα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Αν και οι δύο ομάδες, προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ, παρ’ όλα αυτά, το 0-0 παρέμεινε μέχρι και το τέλος, ενώ από την άλλη ο Αμπελωνιακός, είχε δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς.

Οι γηπεδούχοι, απείλησαν με τους Ματούλα, Καραμάνο, Ελευθεριάδη, Μάρκου και Καλτέκη. Από την άλλη, ο Αμπελωνιακός, είχε καλές στιγμές με τους Καρυπίδη, Ρόκα και Ψύρρα, με τον τελευταίο μάλιστα να έχει δοκάρι, ενώ ήταν και ο MVP του αγώνα.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι για τον Αμπελωνιακό, τραυματίστηκε σοβαρά ο Τζιαρτζιάνης, που παρά τις υποδείξεις του γιατρού συνέχισε να αγωνίζεται, μιας και η ομάδα του είχε πραγματοποιήσει όλες τις αλλαγές της, ενώ στην συνέχεια, τραυματίστηκε και ο Ρόκα. Οι δύο περιπτώσεις κρίνονται σοβαρές και το πιο πιθανόν, είναι ότι οι δύο ποδοσφαιριστές θα απουσιάσουν για κάποιο χρονικό διάστημα.

Επιπλέον,  η διοίκηση του Αμπελωνιακού, θέλει να ευχαριστήσει τον Π.Ο.Ε. για την φιλοξενία, ενώ γνωστοποίησε ότι ξεκίνησε συνεργασία με τον γυμναστή Νίκο Χατζηγιάννη, που ήταν στον Αίαντα Τυρνάβου και πλέον θα αναλάβει τις Ακαδημίες, ενώ την Τρίτη, στις 17:00, στο γήπεδο της ομάδας θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των Ακαδημιών για φέτος.

Π.Ο.Ε. (Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μιγδάνης, Κυρίτσης, Γκαραβέλης, Μπούσιας, Σισμανίδης, Ντούφας, Ελευθεριάδης, Μάρκου, Ματούλας, Καραμάνος(67’ Καλτέκης).

Αμπελωνιακός (Τάκης Παραφέστας): Βραζιτίκος, Ρόκα, Τζιαρτζιάνης, Γκόλτσος, Κωτούλας, Χατζούλης, Λιόντος(75’ Παππάς), Ψύρρας, Σπυρόπουλος(70’ Ραποτίκας), Καρυπίδης, Αρσένης(55’ Δαλακούρας).

Διαιτητής: Κομισόπουλος Βοηθοί: Καραγιάννης, Μπουρονίκος.

Γιώργος Μητσιούλης