Βαθμολογία

Ο Μπουκουβάλας «καθάρισε» για τον Δαμασιακό

Πέρυσι ο Δαμασιακός πήρε ένα μεγάλο «διπλό» κόντρα στο Αβέρωφ και έσωσε ουσιαστικά την… παρτίδα. Φέτος ξεκίνησε την περιπέτειά του από το ίδιο γήπεδο και κόντρα στην ίδια ομάδα και κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 1-2 και μάλιστα με ανατροπή και πρόσωπο του αγώνα τον επιθετικό Κώστα Μπουκουβάλα που σημείωσε τα δύο γκολ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Από πολύ νωρίς προηγήθηκε το Αβέρωφ και συγκεκριμένα στο 2’ όταν εκτέλεσε κόρνερ ο Ελευθέρογλου και ο Ντελόπουλος από κοντά έκανε το 1-0. Στη συνέχεια η γηπεδούχος ομάδα φαινόταν να διαχειρίζεται το υπέρ του αποτέλεσμα και έτσι στο 25’ ο Ελευθέρογλου έκανε ένα πολύ καλό σουτ, αλλά ο Μαστοροδήμος έδιωξε με τα πόδια.

Στο 39’ εκτέλεσε κόρνερ ο Λόλας το σουτ έκανε ο Μπουκουβάλας μέσα από την περιοχή και έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Το Αβέρωφ συνέχισε μετά την ισοφάριση να πιέζει στο 45’ ο Χατζής έχασε μοναδική ευκαιρία μόνος του να σκοράρει.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στην επανάληψη και μόλις είχε μπει ως αλλαγή ο Ζαφειρούλης Δ. τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει για το Αβέρωφ. Στο 55’ το Αβέρωφ έχασε μοναδική ευκαιρία όταν ο Τσούτσας έκανε το σουτ έπεσε ο Μαστοροδήμος η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Από εκεί και πέρα το Αβέρωφ έφτασε συχνά πυκνά στην αντίπαλη περιοχή δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες που έκανε. Η ομάδα του Δαμασιακού ευτύχησε να έχει σε πολύ καλή ημέρα του επιθετικό της Μπουκουβάλα ο οποίος πραγματικά έλυνε και έραβε στην αντίπαλη περιοχή.

Στο 70’ ο Μπουκουβάλας εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά ασταθώς απέκρουσε ο Μαλιόπουλος πήρε ο Καρακάνος και μόνος του σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 75΄ωραία ασίστ από τον Μπουκουβάλα στον Μπακαϊμη αυτός μόνος του έστειλε την μπάλα άουτ. Ένα λεπτό μετά ένα πανέμορφο γκολ για το Δαμάσι. Έδωσε από το κέντρο τη μπάλα ο Τσιάλτας, ο Μπουκουβάλας με τη μία από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε ένα σουτ – βολίδα και η μπάλα κατέληξε στο αριστερό παραθυράκι και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 1-2.

Η τελευταία καλή φάση του ματς ήταν πάλι από τον πρωταγωνιστή του ματς, όταν από το χώρο του κέντρου έκανε ένα όμορφο σουτ όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Αβέρωφ (Νίκος Γκαλίτσιος): Μαλλιόπουλος, Τάχος, Ντελόπουλος, Χατζής Γ., Μούτσιος, Γκουτσιούδης (46’ Ζαφειρούλης Δ. – 47’ α.α. Σιαμαντούρας), Κωφός (80’ Ζαφειρούλης Κ.), Σχοινάς, Τσούτσας, Ελευθέρογλου, Χατζής Κ.

Δαμασιακός (Βασίλης Νάρης): Μαστροδήμος, Καρακάνος, Λέτσιος Κ., Μπακαϊμης (80’ Μουσιάρης Θ.), Γεωργαντζάς, Τσιάλτας, Μουσιάρης Δ., Γανός (86’ Δούκας), Μπουκουβάλας, Λόλας, Λούτσος (60’ Λέτσιος Σ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσανούδης, Μάνος, Γκανάτσιου.