Βαθμολογία

Άλωσε τους Αγίους Αναργύρους στην πρεμιέρα η Δήμητρα

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας η Δήμητρα Γιάννουλης, που κέρδισε με σκορ 0-2 τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων, κατακτώντας έτσι το πρώτο τρίποντο για την φετινή χρονιά.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν δυνατό, με ευκαιρίες εκατέρωθεν και σε καθαρά αθλητικά πλαίσια. Οι γηπεδούχοι, είχαν κάποιες ευκαιρίες αρχικά, αλλά ο τραυματισμός του Μάρκου Βιλανάκη και η αναγκαστική αλλαγή του, ανέκοψε την επιθετικότητα τους.

Έτσι, στο 42ο λεπτό, έπειτα από όμορφο συνδυασμό Θώμου και Τάσου Χατζηγρηγορίου, ο δεύτερος έδωσε στον Μανάκα, που με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 0-1, για την ομάδα του Βασίλη Μπακογιάννη. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Δήμητρα, κατάφερε να φτάσει και σε δεύτερο τέρμα, όταν στο 67’, Μπαμπάλης, Κώστας Χατζηγρηγορίου και Μηνάς συνδυάστηκαν ωραία, ο τελευταίος έσπασε την μπάλα στον Μακρή και αυτός τελείωσε ιδανικά την φάση, σημειώνοντας το 0-2, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Μάκης Αλεξούδης): Παυλόπουλος, Βλησαρούλης, Πλιάγκας, Παναγιώτου, Τσιφλίζογλου, Μούμος, Γάκης(65’ Γαδιτσάκης), Κουσιάς, Βιλανάκης(35’ Ευαγγέλου, λ.τ.), Βράκας(80’ Μητρακούλης), Αμαρλαριώτης.

Δήμητρα Γιάννουλης(Βασίλης Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Κουρούτσαλης(75’ Μπέτσιος), Καλούσης, Εμμανουήλ, Μηνάς, Θώμος, Μανάκας, Μπαμπάλης, Μακρής, Γκαλγκανόπουλος(80’ Δαούλας), Χατζηγρηγορίου Α.(65’ Χατζηγρηγορίου Κ.).

Διαιτητής: Κουκούλης Βοηθοί: Καρακώστας, Μίχος.