Βαθμολογία

Ονειρεμένη πρεμιέρα για τον Ηρακλή Λάρισας

Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην μεγάλη κατηγορία του Νομού μας, έκανε η ομάδα του Ηρακλή Λάρισας, που κέρδισε με σκορ 3-1 τον Ηρακλή Χάλκης, το απόγευμα της Κυριακής, στο γήπεδο της Νεάπολης. Η ομάδα της Λάρισας, ήταν εμφανώς καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε από την αρχή, πως κατέβηκε στο γήπεδο για να κερδίσει, παρά το νεαρό της ηλικίας, αρκετών ποδοσφαιριστών της.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Από τα πρώτα λεπτά, οι γηπεδούχοι, έδειξαν επιθετικές διαθέσεις και μόλις στο 7ο λεπτό, απείλησαν όταν ο Πατσιούρας έκανε ένα σουτ, αλλά ο Κωνστάντος μπλόκαρε την μπάλα. Τρία λεπτά αργότερα όμως, ο Μαυρομάτης έβγαλε από δεξιά για τον Φιλίππου αυτός επιχείρησε το σουτ, ο Κωνστάντος μπλόκαρε σε πρώτο χρόνο, αλλά στην επαναφορά της μπάλας, ο Πατσιούρας κατάφερε να σκοράρει και να κάνει το 1-0, όντας εύστοχος αυτήν την φορά.

Στο 21’, Τασόπουλος και Ταστεμερίδης, με διπλή προσπάθεια, ανάγκασαν τον Κωνστάντο, να πραγματοποιήσει διπλή απόκρουση της μπάλας με τα πόδια και να διατηρήσει το σκορ ως είχε. Στο 29ο λεπτό, ο Μαυρομάτης, εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας, βγήκε τετ-α-τετ με τον Κωνστάντο, τον οποίο πήγε να κρεμάσει αρχικά, με τον τερματοφύλακα της Χάλκης να αποκρούει, αλλά στην συνέχεια δεύτερη προσπάθεια, ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 2-0.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο γκολ στο πρώτο μέρος, διασφαλίζοντας έτσι την νίκη τους. Συγκεκριμένα, στο 39’, ο Ζησάκης, προσπάθησε να δώσει λανθασμένα στον Κωνστάντο, με τον Φιλίππου να πετάγεται στην πορεία της μπάλας και αφού την έκλεψε και πέρασε τον τερματοφύλακα της Χάλκης, σημείωσε το 3-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η Χάλκη, αφυπνίστηκε κάπως και στο 57’ σημείωσε την πρώτη της ευκαιρία στο παιχνίδι, όταν ο Γούπος έδωσε στον Ραπτοτάσιο και αυτός με μακρινό σουτ, έστειλε την μπάλα άουτ. Τελικά, στο 63’, ο Ραπτοτάσιος κατάφερε από κοντά να μειώσει για την ομάδα της Χάλκης και να σημειώσει το 3-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Ηρακλής Λάρισας (Νίκος Αργυρούλης-Νίκος Βλαχούλης): Φιλοκώστας, Μεμάι, Μπαλαμώτης, Λιάκος, Κατσαρός-Βέρρος(66’ Αρχοντής), Μπάμης, Τασόπουλος(83’ Χατζόπουλος), Μαυρομάτης, Πατσιούρας(36’ Παπαδάμου), Φιλίππου, Ταστεμερίδης.

Διαιτητής: Ντελέζος Βοηθοί: Δεληγιάννη, Παραφέστας.