Βαθμολογία

Στραβοπάτησε στην πρεμιέρα η Αμυγδαλέα

Ο Αετός Αμυγδαλέας στο πρώτο του παιχνίδι για τη νέα σεζόν στην Α’ ΕΠΣΛ δεν κατάφερε να το συνδυάσει με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η ομάδα του Αετού είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία, απέναντί της είχε μια ομάδα που για πολλά χρόνια παίζει στην μεγάλη τοπική κατηγορία και το τελικό αποτέλεσμα ήταν 0-2.

Στο ξεκίνημα του αγώνα φάνηκε η εμπειρία του Φαλανιακού αφού πολύ νωρίς στο 12’ άνοιξε το σκορ με γυριστή κεφαλιά ο Σουλιώτης για το 0-1. Στη συνέχεια η προσπάθεια που έκανε η γηπεδούχος ομάδα δεν έφτανε καθώς υπήρχαν κενά στην άμυνα και οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν και στο 30’ με τον Αλατά διπλασίασαν τα τέρματά τους. Σα να μην έφταναν όλα αυτά στο 37’ αποβλήθηκε ο Βαϊτσης με απευθείας κόκκινη κάρτα για βίαιο μαρκάρισμα.

Στην επανάληψη ο Αετός αγωνίστηκε με δέκα παίκτες προσπάθησε να πιέσει για να μπει και πάλι στο ματς. Στο 85’ είχε δοκάρι ο Τσιτουρτζής και στο 87’ διπλή ευκαιρία για γκολ ο Πίρε έστειλε όμως την μπάλα άουτ.

Σίγουρα αν η ομάδα του Αετού δεν έχανε τον παίκτη θα μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερο ματς. Όπως και να έχει υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Αετός Αμυγδαλέας (Δημήτρης Δανιλούλης): Παζιάνας, Σερακιώτης, Κουτής (20’ Ανδριανόπουλος), Καφφές, Πρίφτης, Βαϊτσης, Τσιτουρτζής, Πίρε, Σιούτας Δ. (55’ Μαυρουδής Α.), Κυριάκος, Μαυρουδής Ι. (65’ Γραμμένος).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Νατσιούλας, Δεληγιάννη.