Βαθμολογία

Ημέρα μνήμης για Δημήτρη Μουσιάρη και Δημήτρη Κουκολίτσιο

Ημέρα μνήμης η σημερινή για την οικογένεια της ΑΕΛ που ακόμη βιώνει τη συγκίνηση από τις πρόσφατες απώλειες του κυπελλούχου προέδρου Κώστα Σαμαρά αλλά και του αγαπητού τραγουδοποιού Νίκου Οικονομίδη.

Σαν σήμερα στις 6/9/1979 σε τροχαίο δυστύχημα έχασαν άδικα τη ζωή τους δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο 20χρονος Δημήτρης Μουσιάρης και ο 19χρονος Δημήτρης Κουκολίτσιος. To μοιραίο απόγευμα ταξίδευαν με το αυτοκίνητο του πρώτου για την Αθήνα, προκειμένου να ενσωματωθούν στην Εθνική Ελπίδων, η οποία ταξίδευε λίγες ημέρες αργότερα για την Οδησσό για να αντιμετωπίσει τη Σοβιετική Ένωση. Η δυσάρεστη είδηση προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο. Η Λάρισα είχε ντυθεί στα μαύρα. Οι αγαπημένοι Δημητράδες της ΑΕΛ, έφυγαν τόσο πρόωρα και με τόσο φρικτό τρόπο... Ο Γιάννης Βαλαώρας που από θαύμα επιβίωσε του δυστυχήματος στη συνέχεια έκανε λαμπρή καριέρα χαρίζοντας απίστευτες στιγμές στους φίλους της ΑΕΛ σαν πάντα να έπαιζε και για τους αγαπημένους φίλους και συμπαίκτες του... 

H νέα ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα θα διοργανώσει μαζί με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό και τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη μια εκδήλωση μνήμης για όλα τα στελέχη της που από κακή μοίρα έφυγαν πρόωρα από τη ζωή, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η ΑΕΛ δεν είναι μόνο μια ποδοσφαιρική ομάδα αλλά μια τεράστια οικογένεια με αξίες και συναισθήματα που δεν ξεχνά ποτέ τα μέλη της, είτε είναι ποδοσφαιριστές, είτε είναι οπαδοί, είτε είναι μέλη διοικήσεων. Στην εκδήλωση θα γίνει προβολή στιγμών όχι μόνο από την ποδοσφαιρική ζωή τους αλλά γενικότερα από τον κοινωνικό και οικογενειακό τους βίο. 

">video από το κανάλι MonaxaLarisa στο youtube