Βαθμολογία

Tα παρασκήνια από την κλήρωση της ΑΕΛ (photos)

 

Ο... αεράτος Αλέξης Κούγιας, οι ατάκες του Βασίλη Γκαγκάτση, καθώς και όλα τα γεγονότα μέσα από τον φακό του athleticlarissa.gr

 

Επιμέλεια: Θανάσης Μπίκας

 

Μέσα σε όμορφο κλίμα και με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Β' Εθνικής το μεσημέρι της Παρασκευής (04/09). Το athleticlarissa.gr παρευρέθηκε στα γραφεία της Football League και σας μεταφέρει όλα τα παρασκήνια που συνέβησαν στην αίθουσα της Θεμιστοκλέους...

 

Άνετος και αισιόδοξος ο Αλέξης Κούγιας

Με τον... αέρα του αντιπροέδρου, αλλά και του leader (όπως δήλωσε) του πρωταθλήματος παρουσιάστηκε ο Αλέξης Κούγιας που δεν έκρυψε λεπτό την αισιοδοξία του για την κλήρωση. Ο πρόεδρος τη ΑΕΛ "έδενε κι έλυνε" στην αίθουσα, με τους υπόλοιπους παράγοντες να σέβονται και να εκτιμούν την εμπειρία του τόσο σε πολλές κληρώσεις στο παρελθόν, όσο στα τεκταινόμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο κ. Κούγιας ήταν συνεχώς χαρούμενος διότι αυτή τη φορά κατείχε τον τίτλο του φαβορί του πρωταθλήματος κι ο ίδιος το απολάμβανε διακριτικά πάντα από την θέση του. 

 

Σε απευθείας σύνδεση με τον "OK Radio" τόνισε ότι το πρόγραμμα είναι θεωρητικό και ότι τα παιχνίδια τα κάνουν εύκολα οι συγκεντρωμένες ομάδες. Εν συνεχεία, σχολίασε ότι θα είναι ένα πολύ καλό κι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ενώ επισήμανε ότι είναι ευχάριστο που σταμάτησαν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ αφού δεν ωφελούσαν καθόλου. Από κει και πέρα, δεν θέλησε να σχολιάσει την πρεμιέρα και την αναμέτρηση απέναντι στην Λαμία του Σούλη Παπαδόπουλο, αφού όπως είπε θεωρεί κουτσομπολιά τα όποια σχόλια για τον πρώην προπονητή της ΑΕΛ.

 

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι "γέλαγαν και τα μουστάκια του" με τα αποτελέσματα της κλήρωσης που θέλουν την ΑΕΛ να έχει τα δυο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος στο "καυτό" AEL FC Arena. 

 

Ο... MVP της κλήρωσης

Εάν υπήρχε ο "πολυτιμότερος" άνθρωπος στα γραφεία, αυτός ήταν ο Βασίλης Γκαγκάτσης. Τα βλέμματα ήταν διαρκώς πάνω του τόσο για το ιδιαίτερο στυλ του, όσο για τα πειράγματά του και τις ευφυείς ατάκες που έλεγε για να πειράξει τους φίλους και παρευρισκόμενους στην κλήρωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν ο Αλέξης Κούγιας ανακάτευε τα μπαλάκια ο κ. Γκαγκάτσης φώναξε: "Αλέξη, κοίτα μήπως είναι από το ψυγείο" με μερικούς να ξεσπάνε σε γέλια. Πολλοί ψίθυροι υπήρχαν και για το νέο look του πρώην προέδρου της ΕΠΟ, αφού το μουστάκι του ξεσήκωσε πολλά κουτσομπολιά.

 

Σεβασμός στο μεγαλείο του Κώστα Σαμαρά

Όταν ο Αλέξης Κούγιας πήρε τον λόγο λίγο πριν την διαδικασία της κλήρωσης, ζήτησε από όλους στην αίθουσα να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του Κώστα Σαμαρά που έφυγε από κοντά μας πριν λίγες μέρες. Ο 78χρονος Κώστας Σαμαράς διετέλεσε πρόεδρος της ΑΕΛ το 1985 όταν οι "βυσσινί" πήραν το Κύπελλο Ελλάδος. Έτσι, όλοι εισάκουσαν την εντολή και σηκώθηκαν για να τιμήσουν την προσφορά και το μεγαλείο του αδικοχαμένου επιχειρηματία.

 

 

 

Ενός λεπτού σιγή τήρησαν άπαντες στην αίθουσα για τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΛ, Κώστα Σαμαρά, μετά από αίτημα του νυν προέδρου Αλέξη Κούγια

 

 

Σκέτο εσπρεσάκι προτίμησε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ

 

 

Με αέρα αντιπρόεδρου, αλλά και φαβορί του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο διάσημος ποινικολόγος

 

 

Με νέο στυλ ο παλαί ποτέ πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης

 

 

Τον... χορό της κλήρωσης “έσυρε” ο κ. Κούγιας που έβγαλε από το μπαλάκι τον Παλευσινιακό

 

 

Με ιδιαίτερο χιούμορ παρακολουθούσε την κλήρωση ο κ. Γκαγκάτσης που δεν έχανε στιγμή να πικάρει τους φίλους του...

 

 

Και τηλεοπτικό ενδιαφέρον για την κλήρωση της ΑΕΛ

 

 

 

Και γυναικείο ενδιαφέρον για τις δηλώσεις του Αλέξη...