Βαθμολογία

Ξεκίνησε η ενημέρωση για το Χορηγικό Πρόγραμμα της ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι στα πρώτα φιλικά παιχνίδια μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος (27/9) στο γήπεδο AEL FC ARENA θα προβάλει ανταποδοτικά τους χορηγούς της προηγούμενης περιόδου κάνοντας μια νέα αρχή οργανωτικά για τις διαφημίσεις του γηπέδου της σεζόν 2015-16. Αντίστοιχα διατηρεί τις διαφημίσεις τους μέχρι τώρα και στην επίσημη ιστοσελίδα www.aelfc.gr.

Παράλληλα εγκρίθηκε και ξεκίνησε σήμερα η ενημέρωση σε επιχειρήσεις για το νέο "Χορηγικό Πρόγραμμα 2015-16" το οποίο θα σταλεί από το Τμήμα Μarketing και θα ορισθούν συναντήσεις με εταιρίες τις επόμενες ημέρες. Οι τιμές είναι λογικές, στο πλαίσιο κατανόησης της οικονομικής στενότητας που επικρατεί, δεν έχουν γίνει αυξήσεις σε σχέση με πέρυσι ειδικά στις πινακίδες του αγωνιστικού χώρου που μπορούν να συμμετέχουν ως χορηγοί και πιο μικρές επιχειρήσεις.

Σύντομα θα δημοσιευθεί η πλήρης παρουσίαση των χορηγιών της νέας περιόδου και θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις. Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Μarketing της ΠΑΕ ΑΕΛ στο τηλ. 2410 259 000 ή στο  info@aelfc.gr.