Βαθμολογία

Κούγιας: «Το καλύτερο πρωτάθλημα…»

Η κλήρωση της Β' Εθνικής για την επόμενη σεζόν πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της διοργανώτριας το μεσημέρι της Παρασκευής (4/9). Στο πλαίσιο αυτής πήρε τον λόγο και ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είχε προηγουμένως ενημερώσει πως θα διεκδικήσει τη θέση του αντιπροέδρου της λίγκας.

Αναλυτικά όσα είπε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ: «Αρχίζει ένα πραγματικό πρωτάθλημα. Η κακή παρένθεση με τους δύο ομίλους με τις 13 ομάδες έκλεισε. Ξεκινάει ένα αληθινό πρωτάθλημα. Στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα μιλάμε για το καλύτερο πρωτάθλημα, το πιο ανταγωνιστικό με ιστορικές ομάδες και μεγάλες ομάδες.

Είναι εξαιρετικό το γεγονός ότι θα έχουμε απευθείας ανόδους και απευθείας υποβιβασμούς. Τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ δεν ωφέλησαν. Ήταν μία ανώμαλη διαδικασία. Θα προσπαθήσουμε όλοι να κάνουμε ποδοσφαιρικές γιορτές, έχουμε δεσμευτεί όλοι μεταξύ μας, και να αποβάλουμε όποιον τολμήσει να επαναφέρει φαινόμενα του παρελθόντος. Θα είναι ένα υγιές πρωτάθλημα.

Θα βοηθήσουμε κι εμείς ως διοίκηση και πιστεύω ότι θα το απολαύσουν όλοι οι φίλαθλοι. Θα είναι όμορφα τα γήπεδα. Θεωρώ ότι εμείς ως ΑΕΛ είμαστε οι λίντερ του πρωταθλήματος ως προς τις γηπεδικές εγκαταστάσεις. Η κλήρωση ήταν υποδειγματική και είμαι σίγουρος ότι 27 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα».