Βαθμολογία

Ανακοίνωση του Σ.Φ. Αλκαζάρ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ με τίτλο "ΠΕΡΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ…" Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ:

«Θέση του συνδέσμου από την αρχή του καλοκαιριού, ήταν να διευθετηθεί όσο πιο νωρίς γίνεται το θέμα των εισιτηρίων. Έτσι όλοι θα ήταν ήρεμοι και ο καθένας θα έκανε το κομμάτι του. Και να που φτάσαμε λίγες μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι και συναντάμε γελοία εμπόδια από γελοίους τύπους με τη συζήτηση να φουντώνει γύρω από τα εισιτήρια, τις θύρες, τα διαρκείας κτλ. Επειδή διάφοροι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις γύρω από το θέμα αλλά κατ’ επέκταση θίγουν το σύνδεσμό μας, καλό θα ήταν να διευκρινιστούν κάποια πράγματα.

Κυριακή βράδυ εκπρόσωπος του Σ.Φ. ΑΛΚΑΖΑΡ καλείται στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ για να του ανακοινωθεί το τελικό πλάνο όσον αφορά τα εισιτήρια. Η πρόταση που του γίνεται είναι να παραχωρηθεί ένα μικρό κομμάτι της θύρας 11 που αντιστοιχεί σε 117 εισιτήρια. Κάτι το οποίο δεν έγινε δεκτό. Κι εκεί τέθηκαν διάφορα ερωτήματα… όπως που είναι η ίση μεταχείριση μεταξύ των συνδέσμων; Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά σε όλα; Ποιος ωφελείται, ποιος θίγεται αλλά και ποιανού συμφέροντα εξυπηρετούνται εν τέλει, και πως σε ένα γήπεδο το οποίο είναι ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ και που δεν ανήκει στην ΑΕΛ κάποιοι απέκτησαν ‘’δικαίωμα’’ και από ποιον;

Εμείς ούτε επαγγελματίες οπαδοί είμαστε ούτε πάμε στο γήπεδο για να βγάλουμε λεφτά. Το μόνο που ζητήσαμε ήταν ισονομία αλλά μόνο κάτι τέτοιο δε βλέπουμε. Διαρκώς συναντάμε κομπλεξισμό και φόβο. Και όχι μόνο από την ΠΑΕ αλλά και από την αρρώστια αυτής της πόλης, τους δημοσιογράφους,  αυτούς που με μια πένα τρομοκρατούν και προπαγανδίζουν κατά της ΑΕΛ. Άλλωστε πώς να ξεχαστούν τα πρωτοσέλιδα της ντροπής και τα σαλιαρίσματα στον ‘’ζάμπια’’; Όλοι αυτοί οι δημοσιογραφίσκοι λοιπόν, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το θέμα και αναπαράγουν την άποψη ότι εμείς θέλουμε να καπηλευτούμε ονόματα και ιστορίες άλλων συνδέσμων. Κλείνοντας,να επισημάνουμε πως οι απόψεις του Σ.Φ. ΑΛΚΑΖΑΡ εκφράζονται δημόσια με ανακοινώσεις μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, και όχι μέσω αναρτήσεων στο facebook.

Υ.Γ: Ο Σ.Φ. ΑΛΚΑΖΑΡ δεν έχει ούτε καλοριφέρ ούτε air conticion, ούτε HD TV παρά μόνο κ@ύλα για την ΑΕΛ.»

ΛΑΡΙΣΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ
ΑΕΛ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ