Βαθμολογία

Μια παρέα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο στο Κουλούρι

Ο Άρης Κουλουρίου, θα αγωνιστεί για ακόμα μια σεζόν στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία, στην οποία συμμετείχε και πέρυσι. Πρόκειται για ένα σωματείο, το οποίο κατά κύριο λόγο, αποτελείται από νέα παιδιά, με δίψα για καλό ποδόσφαιρο, με αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνουν.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Προπονητής και φέτος στην ομάδα, θα είναι ο Γιώργος Νεράντζης, ένα νέο παιδί, με όρεξη να προσφέρει στην ομάδα τόσο από την θέση του κόουτς, όσο και από αυτήν του ποδοσφαιριστή, μιας και όπως αποδεικνύει έμπρακτα τα τελευταία χρόνια, είναι ικανότατος και εντός αγωνιστικού χώρου.

Το athleticlarissa, βρέθηκε στο γήπεδο του Κουλουρίου, όπου η ομάδα πραγματοποιεί την προετοιμασία της και σας παρουσιάζει φωτογραφίες από την προπόνηση, καθώς επίσης και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Νίκος Κακαδιάρης (Πρόεδρος): «Η νεολαία να έχει τον πρώτο λόγο»

«Στόχος μας είναι, πρώτα από όλα η παραμονή της ομάδας, επειδή δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια και στην συνέχεια αλλιώς να έρχονται τα πράματα. Αυτό λέω πάντα. Δεν θέλουμε να βάζουμε υψηλές βλέψεις και στο τέλος να διαψευδόμαστε. Ξεκινάμε πάντα με την παραμονή. Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά, με υγεία πάνω από όλα για όλες τις ομάδες και όλους τους παίκτες. Μακάρι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα και ανταγωνιστικό για να ανέβει ο πήχης και τον πρώτο λόγο να τον έχει η νεολαία, για να παίξει, να το ευχαριστηθεί και γιατί όχι, κάποια νέα παιδιά να προωθηθούν σε μεγαλύτερες κατηγορίες».

Γιώργος Νεράντζης (Προπονητής): «Μια παρέα που να ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο»

«Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές, τους διαιτητές και σε όλη την οικογένεια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, υγεία, Να βγάλουμε με ευχαρίστηση την ποδοσφαιρική χρονιά. Αν και πέρυσι ξεκινήσαμε πιο αδύναμα, λόγω της κατάστασης της ομάδος, φέτος συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία. Θέλουμε να είμαστε μια παρέα και να ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο για όλη την σεζόν. Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που είναι στην ομάδα και στηρίζουν την ιδέα μας».

Για τα μεταγραφικά: «Έχουν έρθει οι Συρούκης, από τον Άγιο Θωμά, ο Κολομητρούσης από το Αργυροπούλι, ο Ανδρέου από τον Πλατύκαμπο, που είναι πιτσιρικάς και αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα. Επίσης έχουμε βγάλει δελτία σε κάποια παιδιά νεαρότερης ηλικίας, Επιπλέον, επιστρέφουν από τραυματισμούς οι Μάριος και Αποστόλης Καρλιγκιώτης. Αποκτήσαμε τον Τσιακάρα, από τον Απόλλωνα Λάρισας και τον Γιώργο Λευτέρη από ομάδα της Β’ ΕΠΣΛ.

Για τα φιλικά: «Από βδομάδα θα γίνει ο προγραμματισμός για φιλικά. Έχουμε και ένα τουρνουά, το οποίο θα γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο, με την μία ομάδα να είναι πιθανότατα ο Μελιβοιακός και η άλλη να είναι από την Α1’ ΕΠΣΛ».

Μάριος Καρλιγκιώτης (Ποδοσφαιριστής): «Φέτος θα βγει κάτι καλό»

«Θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία, όσο πιο γρήγορα και άνετα γίνεται. Από εκεί και πέρα, δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μας. Ότι καλό είναι να έρθει, ας έρθει. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, αρκεί να μαζευόμαστε στις προπονήσεις και να δουλεύουμε όπως πρέπει. Αν γίνει αυτό, θεωρώ ότι θα βγει κάτι καλό».

Βασίλης Κοττάκος (Ποδοσφαιριστής): «Θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα»

«Όπως και πέρυσι, η ομάδα φέτος, έχει στόχο της την παραμονή στην κατηγορία. Θέλουμε και φέτος να υπάρχει καλό κλίμα, να αποτελούμε μια οικογένεια και να είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα και το χωριό, δηλαδή τους ανθρώπους που μας στηρίζουν συνεχώς. Πιστεύω ότι το θετικό είναι πως φέτος έχουμε κάνει κάποιες σημαντικές προσθήκες και θα εμφανιστούμε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

Γιώργος Μπακαβέλος (Ποδοσφαιριστής): «Ξέρουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια»

«Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ καλή σεζόν στην ομάδα μου για φέτος, χωρίς τραυματισμούς και να την βγάλουμε καλά όλοι. Θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Θα πάμε για το καλύτερο, επειδή η ομάδα μας έχει καλούς παίκτες, που ξέρουν να κερδίζουν τα παιχνίδια στο γήπεδο. Καλή πορεία να έχουμε και ότι είναι να γίνει θα φανεί στην πορεία της χρονιάς».

Αποστόλης Χριστοδούλου (Ποδοσφαιριστής): «Στόχος μας η παραμονή»

«Το κλίμα στην ομάδα, είναι πάρα πολύ καλό. Είμαστε όλοι αγαπημένοι και θα κατέβουμε στο πρωτάθλημα, με στόχο πάνω από όλα την παραμονή και στην συνέχεια ότι καλύτερο μπορούμε. Από εκεί και πέρα, ότι προκύψει. Καλή χρονιά εύχομαι και χωρίς τραυματισμούς».