Βαθμολογία

Απόρριψη για Κέρκυρα

Ανεπισήμως οι Φαίακες είχαν ενημερωθεί ότι απορρίφθηκε η προσφυγή τους από το Διαιτητικό Δικαστήριο και λίγο μετά τις 20.30 βγήκε και επίσημα η απόφαση με ψήφους 4-1.

Με αυτή γίνεται δεδομένος πλέον ο υποβιβασμός των Επτανήσιων στη Β' Εθνική. Εκεί θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά, αφού αυτό ήταν το τελευταίο χαρτί που είχαν να παίξουν.

Επί της ουσίας στην Κέρκυρα γνώριζαν πως οι πιθανότητες ήταν ελάχιστες. Μπορεί το νομικό επιτελείο να εξέφρασε την αισιοδοξία του, όμως, όλος ο σχεδιασμός των τελευταίων ημερών της ομάδας ήταν για τη Β' Εθνική.

Αναλυτικά η απόφαση: «ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ 100/03.09.2015 ΑΠΟΦΑΣΗΣ (προσφυγή και αίτηση αναψηλάφησης της ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη)

Συνεκδικάζει τις κρινόμενες προσφυγή και αίτηση αναψηλάφησης ερήμην της τρίτης των καθ’ ων ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (Ε.Π.Ο) και αντιμωλία των λοιπών διαδίκων.Απορρίπτει αυτές κατά πλειοψηφία. Διατάσσει την κατάπτωση των κατατεθέντων παραβόλων υπέρ της Ε.Π.Ο. Καθορίζει τη συνολική δαπάνη στο ποσό των οκτακοσίων (800) ευρώ.

Καταδικάζει την προσφεύγουσα-αιτούσα να καταβάλει από το ανωτέρω συνολικό ποσό μέρος αυτού από πεντακόσια (500) ευρώ υπέρ της πρώτης των καθ’ ων ΠΑΕ ΑΠΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και το υπόλοιπο ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ υπέρ της Ε.Π.Ο., στη Γραμματεία του παρόντος δικαστηρίου.

Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριό του στην Αθήνα στα γραφεία της Ε.Π.Ο. στις 03 Σεπτεμβρίου 2015, χωρίς την παρουσία των διαδίκων και των πληρεξουσίων δικηγόρων τους».