Βαθμολογία

Έστω και την τελευταία στιγμή τα κατάφερε η Συκέα

Τελικά, η ομάδα της Συκέας, θα συμμετάσχει κανονικά φέτος στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣΛ, παρά την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών πως δεν θα καταφέρει να κατέβει. Τελικά, τις τελευταίες μέρες, με πρωτοβουλία ανθρώπων του χωριού, που αγαπούν την ομάδα και έχουν μεράκι για το ποδόσφαιρο, στελεχώθηκε το ρόστερ και όπως όλα δείχνουν η Συκέα θα κατέβει έτοιμη στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Βέβαια για να γίνει αυτό χρειάσθηκε να ευαισθητοποιηθούν παιδιά που κατάγονται από το χωριό, έχουν προσφέρει τα μέγιστα στον τόπο τους και δεν μπορούσαν να βλέπουν τον σύλλογο να μαραζώνει και για τον λόγο αυτό ανασκούμπωσαν και πάλι τα μανίκια τους.

Στόχος δεν είναι άλλος από μια αξιόλογη πορεία στον μαραθώνιο της Β΄ΕΠΣΛ με παιδιά που κατάγονται κατά κύριο λόγο από το χωριό, παιδιά νεαρής ηλικίας που θέλουν να παρουσιάσουν κάτι καλό.

Γιάννης Λάζος (Γενικός Αρχηγός): «Θέλουμε την βοήθεια του κόσμου»

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Γίνεται μια νέα προσπάθεια εδώ στη Συκέα με παιδιά νεαρής ηλικίας που απαρτίζουν τη διοίκηση και θέλουμε μέσα από σκληρή δουλειά να χτίσουμε μια ομάδα με νέα παιδιά από το χωριό κατά κύριο λόγο. Μέλημά μας είναι η άνετη παραμονή και από κει και πέρα ορισμένα παιδιά γιατί όχι να κάνουν και το βήμα παραπάνω. Και σίγουρα σε αυτήν την καινούρια προσπάθεια θέλουμε να σταθούνε άπαντες αρωγοί και να μας στηρίξουν».

Κώστας Τάχατος (Ποδοσφαιριστής): «Μέλημά μας μια αξιόλογη πορεία»

«Για εμάς οι στόχοι φέτος είναι συγκεκριμένοι και έχουν να κάνουν με μια αξιόλογη πορεία με βασικό μέλημα την άνετη παραμονή, καλό ποδόσφαιρο, ποντάροντας πολλά στα νιάτα. Γίνεται μια νέα προσπάθεια εδώ, θα μοχθήσουμε όλοι για το καλύτερο και ευελπιστώ στο τέλος να βγει κάτι καλό. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία».

Κώστας Παληγιάννης (Ποδοσφαιριστής): «Σκληρή δουλειά»

«Η ομάδα κάνει ένα νέο ξεκίνημα με παιδιά από το χωριό και θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα είναι ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Β΄ΕΠΣΛ. Όχι μεγάλα λόγια, σκληρή δουλειά, οικογενειακό κλίμα και ευελπιστώ πως όλα θα πάνε καλά. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία».

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Συκέας

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, έγιναν οι καθιερωμένες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ εκκρεμεί η συμφωνία με προπονητή.  Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. της Συκέας.

Πρόεδρος: Κατσιγιάννης Φώτης

Αντιπρόεδρος: Μέρμηγκας Βασίλης

Γενικός Γραμματέας: Μέρμηγκας Γιώργος

Ταμίας: Βασιλόπουλος Κώστας

Γενικός Αρχηγός: Λάζος Γιάννης

Έφορος: Τάχατος Κώστας

Μέλη: Ζιώζιας Νίκος, Παλάσκας Γιώργος.