Βαθμολογία

Νίκησε στην Φαρκαδόνα αλλά…

Συνέχισε με νίκη η ΑΕΛ στην Φαρκαδόνα (ομάδα Γ’ Εθνικής) σε ένα ακόμη φιλικό τεστ, αλλά η εικόνα της δεν ήταν η αναμενόμενη (0-1).

Αποστολή στην Φαρκαδόνα: Χρήστος Γκατζούλης

Στο πρώτο μέρος η «Βασίλισσα» αγωνίστηκε με τις ρεζέρβες και φάνηκε πως οι συγκεκριμένοι παίκτες θέλουν αρκετοί δουλειά ακόμη για να μπορέσουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του τεχνικού τιμ.

Ο Ράτκο Ντόστανις είδε τον Μαρουκάκη να επιστρέφει στην ομάδα με τέρμα και στην επανάληψη η ΑΕΛ έγινε καλύτερη με την προσθήκη του Ναγιάρ, του Κρητικού και του Κοντοχρήστου.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Σέρβος τεχνικός έδειξε πως θέλει οι παίκτες του να έχουν πειθαρχία στο παιχνίδι τους και μάλιστα στο 80’ πέρασε εκτός γηπέδου τον Αναστασόπουλο μετά από σκληρό μαρκάρισμά του.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι έδειξαν θετικά δείγματα και άφησαν υποσχέσεις ενόψει του νέου πρωταθλήματος που θα αγωνιστούν. Έντονη ζέστη στο ματς ανάγκασε σε διακοπή στο πρώτο μέρος για λίγες ανάσες δροσιάς.

Στο 2ο λεπτό η ΑΕΛ απείλησε με τον Καμπλιώνη να επιχειρεί το σουτ, αλλά το σουτ μπλόκαρε ο Ντάσκας. Δέκα λεπτά μετά, ο Μασούρας έκανε λάθος γύρισμα προς τον Ξενοδόχοβ, δημιουργώντας προϋποθέσεις για σκοράρισμα, αλλά το τελικό σουτ του Μηνά έδιωξε μακριά ο τερματοφύλακας.

Στο 26’ ο Λαμπρόπουλος εκτέλεσε κόρνερ με τη μπάλα να περνά από πολλά σώματα και να καταλήγει στο Χάμο που δεν κατάφερε να σκοράρει με τον Ντάσκα να αποκρούει σε κόρνερ.

Στο 30’ ο Οικονομόπουλος έκλεψε τη μπάλα, μπήκε και στην αντίπαλη περιοχή αλλά το σουτ σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της Φαρκαδόνας, ενώ στην επαναφορά ο Καπός δεν κατάφερε να σκοράρει. Με τον επιθετικό να χάνει δύο λεπτά μετά και πάλι νέα ευκαιρία όταν νέο σουτ πέρασε ψηλά άουτ. Στο 34’ ο Μασούρας έβγαλε παράλληλη μπαλιά από δεξιά, εκεί όπου στο ύψος του πέναλτι ο Ροβίθης με τη μία δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48’ ο Λαμπρόπουλος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, με τον Χάμο να παίρνει την κεφαλιά αλλά αυτή να περνά άουτ.

Στο 52’ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ιακωβάκη, ο Πολυζόπουλος δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της μπάλας, ενώ στο 55’ ο Αετόπουλος σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα ψηλά πάνω από τα αντίπαλα δοκάρια.

Στο 60’ ο Κρητικός έχασε την ευκαιρία του να σκοράρει στην πρώτη του εμφάνιση από την επιστροφή του. Στο 61’ ο Λαμπρόπουλος τον βρήκε με διαγώνια μπαλιά, εκεί όπου ο μέσος με πλασέ είδε τον τερματοφύλακα να τον νικά αρχικά, ενώ στη συνέχεια η κεφαλιά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι για να περάσει άουτ.

Στο 67’ ο Ναγιάρ έβγαλε ωραία διαγώνια προς το τελευταίο απόκτημα, που με την μία βρήκε τον Μαρουκάκη που με προβολή έκανε το 0-1.

ΑΕΦ (Τάκης Ρούσσας): Ντάσκας, Νάκου, Γκαντιάς, Φορτούνης, Κουμπούρας, Αετόπουλος, Μηνάς, Πολυζόπουλος, Κουλτσιάκης, Διβανές, Ιακωβάκης.
Έπαιξαν και οι:
Νάκος, Γρηγορίου, Μίλκοβιτς, Μπασιάκας, Τσιούκας, Ζαφειρίου, Κοντοβάς, Βερβέρας, Νικούλης, Παπαευθυμίου, Πατσιαλής.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοβ (46’ Καβουσάκης), Μασούρας, Σουλιώτης, Μανακούσιος (46’ Κομεσίδης), Μονιάκης (63’ Κοντοχρήστος), Χάμος, Οικονομόπουλος (46’ Αναστασόπουλος), Λαμπρόπουλος (63’ Ναγιάρ), Καμπλιώνης (46’ Κρητικός), Ροβίθης, Καπός (63’ Μαρουκάκης).

Διαιτητική τριπλέτα: Γρατσάνης, Νταλούκας, Τζάνης.