Βαθμολογία

Με τη βούλα αλλαγή σελίδας στην Παναχαϊκή

Υπό το καθεστώς του Νίκου Παπαδάκη λειτουργεί εδώ και περίπου ένα μήνα η Παναχαϊκή, έπειτα από τη συμφωνία του με τον Αλέξη Κούγια για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου.

Από την Τρίτη (2/9) ωστόσο, η αλλαγή σελίδας στην ομάδα της Πάτρας πήρε επίσημη μορφή, καθώς ανακοινώθηκε πως το 90% του μετοχικού κεφαλαίου πέρασε στα χέρια του νέου «αφεντικού».

Πλέον θα ακολουθήσουν δύο σημαντικά βήματα. Αρχικά θα συγκροτηθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες, ενώ θα αποσταλεί ο σχετικός φάκελος στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Αναλυτικά: «Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ και επισήμως έχει ήδη αλλάξει χέρια καθώς ολοκληρώθηκαν οι τυπικές και ουσιαστικές διαδικασίες και πλέον το 90% του μετοχικού κεφαλαίου περιήλθε στην κατοχή του Νίκου Παπαδάκη.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις είναι ευνόητο ότι ανοίγει ο δρόμος για την συγκρότηση του Νέου Δ.Σ. της Π.Α.Ε. κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός των προσεχών ημερών. Παράλληλα η Π.Α.Ε. έχει ήδη ετοιμάσει τον σχετικό φάκελο ο οποίος θα αποσταλεί τις επόμενες μέρες στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ώστε να είναι καθόλα εντάξει στη θεσμική της σχέση με τους φορείς της Πολιτείας και του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου».