Βαθμολογία

Ο Αετός Αμυγδαλέας ξεκινά με φόρα και «γεμάτο στομάχι»…

Ο Αετός Αμυγδαλέας είχε την τιμητική του την Τρίτη (1/9) αφού διοίκηση, παίκτες και προπονητής γευμάτισαν σε ένα πολύ όμορφο κλίμα στο κέντρο εκδηλώσεων «Λιόγερμα» στον Αμπελώνα Λάρισας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Όλοι που παρευρέθησαν απόλαυσαν τα νόστιμα εδέσματα και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις όσον αφορά την αγωνιστική χρονιά που έρχεται. Από την πετυχημένη περσινή χρονιά του Αετού παρέμειναν 8 παίκτες του βασικού κορμού και η ομάδα ενσωματώθηκε με έμπειρους παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα στη νέα κατηγορία κάνοντας το ρόστερ να φτάσει στα 20 άτομα.

Το σημαντικότερο όλων είναι πως στο τιμόνι της ηγεσίας είναι ο έμπειρος τεχνικός Δημήτρης Δανιλούλης, ο οποίος πέρυσι κατάφερε την ομάδα της Δάφνης Γλαύκης να την φτάσει σε πολύ υψηλές θέσεις.

Ο Αετός Αμυγδαλέας είχε πολλά χρόνια να γευτεί τη χαρά της μεγάλης τοπικής κατηγορίας και πιστεύουμε πως εκείνο που την έφερε στην υψηλότερη κατηγορία είναι η σοβαρή διοίκηση και οργάνωση που υπάρχει στην ομάδα.

Το πρώτο επίσημο ματς της ομάδας είναι εντός έδρας με τον Φαλανιακό και ο Αετός στοχεύει στο πρώτο τρίποντο. Οι στόχοι της ομάδας είναι καταρχήν να εξασφαλίσει την άνετη παραμονή και στη συνέχεια να κατακτήσει όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση κάτι που μπορεί να το πετύχει.

Το athleticlarissa.gr τίμησε την εκδήλωση, εξάλλου θα έχει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς συνεργασία με την ομάδα - κόσμημα του Αετού.