Βαθμολογία

Χρήσιμα συμπεράσματα για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι είχε την ευκαιρία να δώσει την Τρίτη (1/9) ο Οικονόμος Τσαριτσάνης με αντίπαλο τα Τρίκαλα στο «Γ. Μητσιμπόνας».

Ο έμπειρος τεχνικός Τάσος Μπεριτζάς είδε την ετοιμότητα των παικτών του κόντρα σε μια ομάδα παραπάνω κατηγορίας. Το αποτέλεσμα λίγη σημασία έχει, οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με σκορ 0-3. Ο Οικονόμος συνεχίζει δυναμικά την προετοιμασία του με στόχο να είναι έτοιμος όταν ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια.

Στο 42΄γκολ για τον ΑΟ Τρίκαλα. Από σέντρα του Αρσενίεβιτς ο Κουσκουνάς με έκανε το 0-1. Στο 66΄από σέντρα του Γκμπαλέ ο Βάσκεζ με κεφαλιά σημείωσε το 0-2. Στο 75΄ο Γκμπαλέ κέρδισε πέναλτι και ο Βάσκεζ εκτέλεσε εύστοχα για το 0-3.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Τάσος Μπεριτζάς): Γούπος, Καραγιάννης, Κορομηλάς, Πρίφτης, Σιάτρας, Μπαλής, Βούζας, Κωστόπουλος, Καμπέρης, Αγροδήμος, Καραγκούνης.
Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν οι: Παπαγεωργίου, Σενκάϊ, Μαχαίρας, Τόλιος, Μαστροδήμος, Μάνικος, Καραβασίλης, Γκαμπέτας, Νούσιας, Δημητρέλης.

ΑΟ Τρίκαλα (Γιώργος Βαζάκας): Χιώτης, Λαμπάκης, Ρεπετσάς, Ζώνας, Νιάρος, Μουμίν, Αρσενίεβιτς, Στεφάνοβιτς, Δουκάκης, Γκονζάλες, Κουσκουνάς.
Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν οι: Σικαλιάς (87΄Βουτσελάς), Κωνσταντινίδης, Κουμπαρούλης, Παπαναγιώτου, Παπαργυρίου, Ριζογιάννης, Βαγγελή (85΄Τοπτίδης), Γκμπαλέ, Βάσκες (86΄Κατσαντώνης), Μακρίδης Χαροντάκης (86΄Φλιούκας).