Βαθμολογία

Ο Αμπελωνιακός «χόρεψε» στην γιορτή κρασιού

Σε ένα πολύ όμορφο κλίμα την Δευτέρα (31/8) ολοκληρώθηκε η γιορτή κρασιού στον Αμπελώνα στο Άλσος που ήταν αφιερωμένη στην ομάδα του Αμπελωνιακού. Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους οι παίκτες της ομάδας, ο προπονητής κ. Τάκης Παραφέστας, η διοίκηση καθώς και μέλη της ΕΠΣΛ και αρκετός κόσμος.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το λόγο πήρε ο κ. Θάνος Κουτσούκης που αναμένεται να είναι και ο νέος πρόεδρος του Αμπελωνιακού, ευχαρίστησε τους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια, την ομάδα το athleticlarissa.gr και το Larissanew.gr που ήταν εκεί και ζήτησε από τον κόσμο του Αμπελώνα να στηρίξει και τη νέα χρονιά τον σύλλογο που ουσιαστικά χτίζεται σε νέα βάση.

Η ορχήστρα ήταν από τον Αμπελώνα, πραγματικά όμως την πλαισίωναν πολύ όμορφες φωνές και το γλέντι κράτησε μέχρι αργά. Παράλληλα γευστικά εδέσματα έκαναν την βραδιά ακόμη καλύτερη όπως και το άφθονο κρασί.

Μας δόθηκε η δυνατότητα να ανταλλάξουμε κάποιες απόψεις με τον κ. Παραφέστα ενόψει της νέας σεζόν. Η αλήθεια είναι πως ήταν αρκετά συγκρατημένος αφού η ομάδα άργησε να ξεκινήσει την προετοιμασία της (μόλις 3 βδομάδες) από τον παλιό κορμό παρέμειναν ελάχιστοι παίκτες και η πλειάδα ανήκει σε πολύ νεαρά παιδιά. Εμείς όμως πιστεύουμε πως η δύναμη που έχει αυτός ο προπονητής και το έργο που έχει αφήσει θα τον δικαιώσει γι’ ακόμη μία χρονιά.