Βαθμολογία

Και με τη βούλα στον Εργοτέλη ο Ρέντζας

Γεγονός είναι η επιστροφή του Βασίλη Ρέντζα στον Εργοτέλη. Ο 23χρονος άσος είχε συμφωνήσει να φορέσει ξανά τη φανέλα του συλλόγου, με τη συμφωνία να ανακοινώνεται την Τρίτη (1/9).

Όπως εξήγησε στις πρώτες του δηλώσεις, θεώρησε σωστό να συμβάλλει στην προσπάθεια του συλλόγου, ο οποίος τον έχει βοηθήσει στην καριέρα του. Μάλιστα, απηύθυνε κάλεσμα και στον κόσμο, τονίζοντας ότι «σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την υπογραφή νέου συμβολαίου μονοετούς διάρκειας με τον Βασίλη Ρέντζα. Ο 23χρονος (16/04/92) μπακ – χαφ, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα μας από το 2011 και το τελευταίο συμβόλαιο του έληξε τον περασμένο Ιούνιο, εντάσσεται στην προετοιμασία και τίθεται άμεσα στην διάθεση του Γιάσμινκο Βέλιτς.

Έπειτα από την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ο Βασίλης Ρέντζας δήλωσε: “Περίμενα να δω τι θα γίνει με τις εξελίξεις για το μέλλον του Συλλόγου και θεώρησα σωστό να συμβάλλω κι εγώ στη δύσκολη φετινή προσπάθεια, γιατί κι εμένα με έχει με έχει βοηθήσει ο Εργοτέλης. Όλοι μαζί και με σύμμαχο το οικογενειακό κλίμα θα αγωνιστούμε για να επανέλθει ο Εργοτέλης στην Κατηγορία που ανήκει, τη Super League. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς, γι’ αυτό θα χρειαστούμε και την στήριξη του κόσμου μας, όπως μας την προσφέρει τόσα χρόνια”». Ο Ρέντζας δεν έχασε καθόλου χρόνο, καθώς συμμετείχε κανονικά στην πρωινή προπόνηση.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας (31/8), το πρωινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης, παιχνίδια τακτικής και κατοχής της μπάλας και δίτερμα στο μισό γήπεδο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και προπόνηση στις 18.30.