Βαθμολογία

Κλήρωση και απονομή κυπέλλου για την ΑΕΛ

Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση των προγραμμάτων των εθνικών πρωταθλημάτων που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, με την ΑΕΛ να συμπεριλαμβάνεται στον 2ο Όμιλο της Β' Εθνικής Κατηγορίας.

Το πρώτο τζάμπολ θα γίνει στις 4 Οκτωβρίου με την ΑΕΛ να υποδέχεται τον ΑΣ Καστοριάς στο κλειστό του ΕΑΚ Λάρισας (Αλκαζάρ). «Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα αλλά και για το σύνολο του πρωταθλήματος. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω παρά από το ότι θα κοιτούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο κι εμείς με τη σειρά μας θα προετοιμαστούμε κατάλληλα προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας και να πραγματοποιήσουμε την καλύτερη δυνατή πορεία ώστε να ικανοποιήσουμε στο μέγιστο δυνατό τον κόσμο της Λάρισας» σχολιάζει ο προπονητής της ΑΕΛ, Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Στο πλαίσιο της κλήρωσης εξάλλου η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης απένειμε στην ΑΕΛ το κύπελλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής Κατηγορίας στον 1ο Όμιλο Βορρά.

Την ΑΕΛ εκπροσώπησαν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας, Γιώργος Νάκας, Γιάννης Σαΐνης και Τάσος Τριανταφύλλου ενώ την απονομή του κυπέλλου πραγματοποίησε ο κ. Ιωάννης Αλεξόπουλος, μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ.