Βαθμολογία

Ενίσχυσε την άμυνα με Καψιώτη ο Πύρασος

Με κάθε επισημότητα παίκτης του Πύρασου είναι από τη Δευτέρα (31/8) ο Γιάννης Καψιώτης. Ο 20χρονος άσος, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και στόπερ, συμμετείχε τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις της ομάδας και τελικά κατάφερε να πείσει το τεχνικό επιτελείο, που έδωσε την έγκρισή του για την απόκτησή του.

Ο νεαρός παίκτης άνηκε μέχρι πρότινος στον Ολυμπιακό Βόλου, με τον οποίο είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ στο παρελθόν πέρασε και από τον Γ.Σ. Αλμυρού.

«Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Καψιώτη. Ο ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 13/3/1995, αγωνίζεται στην άμυνα ως δεξιός μπακ και κεντρικός αμυντικός και τα τελευταία χρόνια ανήκε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Εχει παίξει επίσης στον ΓΣ Αλμυρού τη σεζόν 2011-12», ανέφερε η ανακοίνωση του συλλόγου.

Από την πλευρά του ο Καψιώτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πύρασου: «Είμαι χαρούμενος γιατί μου δίνει την ευκαιρία ο Πύρασος να αγωνιστώ στη Γ' Εθνική και γιατί βρήκα μια πολύ οργανωμένη ομάδα που με υποδέχθηκε με τον καλύτερο τρόπο στις λίγες ημέρες που προπονούμαι στη Ν. Αγχίαλο. Το κλίμα είναι πολύ καλό και θεωρώ ότι υπάρχουν οι σωστές βάσεις για μια αξιόλογη πορεία στο νέο πρωτάθλημα. Προσωπικά έχω μείνει λίγο πίσω καθώς δεν ακολούθησα την προετοιμασία του Πυράσου από το ξεκίνημα, αλλά μέχρι την έναρξη της σεζόν, θα κερδίσω το χαμένος έδαφος και θα είμαι έτοιμος. Είναι μια καινούργια αρχή για εμένα κι ευχαριστώ την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση στον Πύρασο που μου έδειξε εμπιστοσύνη».