Βαθμολογία

Ενδιαφέρον Καρυπίδη για Άρη

Για την ανάληψη της διοίκησης του Άρη φέρεται να ενδιαφέρεται ο νυν πρόεδρος της Βέροιας, Θοδωρής Καρυπίδης, με τους οπαδούς του συλλόγου να οργανώνουν απόψε νέο συλλαλητήριο. 

«Ζεστός» να αναλάβει τη διοίκηση του Άρη παρουσιάζεται ο Θοδωρής Καρυπίδης. 

Σύμφωνα με το Goal, από το στενό περιβάλλον του νυν προέδρου της Βέροιας προκύπτει ότι όντως ο επιχειρηματίας ενδιαφέρεται για το πρότζεκτ των Θεσσαλονικέων και δεν αποκλείεται τις προσεχείς ημέρες να σημειωθούν εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Καρυπίδης βρίσκεται σε επαφές με κινεζικό fund για να μεταβιβάσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Βέροια και μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία. 

Παράλληλα, ο Καρυπίδης εμφανίζεται πρόθυμος να αναλάβει τον Άρη ανεξάρτητα με την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν. 

Νέο συλλαλητήριο το απόγευμα 

Εν τω μεταξύ, οι οπαδοί του Άρη ετοιμάζονται με νέα κινητοποίηση να αντιδράσουν στη νέα απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων και το απόγευμα (19.00) της Δευτέρας (31/8), ετοιμάζονται για νέο συλλαλητήριο στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, θέλοντας να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.