Βαθμολογία

Φιλική νίκη για τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Φιλική νίκη με σκορ 2-3 στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας απέναντι στον ΠΟ Ελασσόνας για τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Το παιχνίδι ξεκίνησε αρκετά δυνατά και με καλό ρυθμό και ο Αχιλλέας ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 12'. Έπειτα από πολύ όμορφη ομαδική ενέργεια ο Αναγνώστης "έσπασε" στον Τσετιροκλή και αυτός με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ.

Ο Αχιλλέας συνέχισε να έχει την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας και στο 22' διπλασίασε τα τέρματα. Ο Ζαγγανάς έκανε την πάσα ο Τσετιροκλής άφησε πολύ έξυπνα αιφνιδιάζοντας την αντίπαλη άμυνα και επερχόμενος Αναγνώστης με σουτ από τα όρια της περιοχής έκανε το 0-2. Το παιχνίδι είχε συνεχόμενο ρυθμό και στο 27' είχαμε την μείωση του σκορ από τούς γηπεδούχους. Ο Ματουλάς έγινε αποδέκτης της μπάλας μπήκε στην περιοχή και νίκησε τον Κουτσουκέρα.
Στο 35' ο Ζαγγανάς κέρδισε το φάουλ από τα αριστερά της περιοχής, ο Τσετιροκλής εκτέλεσε έξυπνα ο Τλούπας έκανε την γυριστή κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στο "πλεκτό" του ΠΟΕ για το 1-3, με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος οι "κιτρινόμαυροι" συνέχισαν να έχουν τα "ηνία" της αναμέτρησης και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική επιλογή θα μπορούσαν να διευρύνουν και άλλο το προβάδισμά τους.

Η πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου μέρους καταγράφηκε στο 49' όταν ο Μαλάκος με εξ επαφής κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ενώ στο 68' και έπειτα από την σέντρα του Μπλατζέρη ο Μαλάκος και πάλι έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Το τελικό 2-3 έγινε στο 82' όταν έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια και σέντρα του Ματούλα ο Καρυπίδης με κεφαλία δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σακελλαρίου.

ΠΟ Ελασσόνας: (Αλέξης Παγκαρλιώτας): Γκουτζουρέλας, Κυρίτσης, Γκαραβέλης, Περτζιόνι, Νταμπόσης, Μπούσιας, Ελευθεριάδης, Σισμανίδης, Μάρκου, Ματούλας, Ντούφας. Αγωνίστηκαν και οι: Μιγδάνης, Συνάπαλος, Καρυπίδης, Καραμάνος, Γεωργούλας, Ζυγογιώργος, Καλτέκης, Θεμελής.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Γιάννης Μπουρνάκας): Κουτσουκέρας, Τσούλης, Τλούπας, Τσιανάκας, Πατσιούρας, Ξυνογαλάς, Κομισόπουλος, Κουρούμαλος, Τσετιροκλής, Αναγνώστης, Ζαγγανάς. Αγωνίστηκαν και οι: Γκικούδης, Σακελλαρίου, Οικονόμου, Καραμπούζης, Φιλιπούλης, Νεμπεγλέρας, Γρηγορίου, Μπλατζέρης, Βούλγαρης, Μαλάκος.