Βαθμολογία

Δεν σταματά πουθενά η ΑΕΛ!

Και στο 6ο φιλικό παιχνίδι η ΑΕΛ επικράτησε στη Λαμία της ομώνυμης ομάδας με σκορ 0-2, σε ένα ματς με μεγάλη ένταση στο πρώτο ημίχρονο και πάθος.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ: Χρήστος Γκατζούλης

Μάλιστα ο διαιτητής αναγκάστηκε στο πρώτο μέρος να κάνει δύο διακοπές για να ηρεμίσουν τα πνεύματα. Στην επανάληψη όλα πήγαν καλά και το ματς εξελίχθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα. Ουρτάδα – Πάτο έκαναν την διαφορά στο πρώτο μέρος, όπως και οι Μπουντόπουλος, Νικολακάκης και Αναστασόπουλος. Θετικά δείγματα γραφής για ένα ακόμη φιλικό από την ΑΕΛ. Λίγα πράγματα από την Λαμία του Σούλη Παπαδόπουλο.

Στο 3’ από σέντρα του Νικολακάκη, ο Κοτσώνης με τον αγκώνα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1). Ο Μπουντόπουλος στο 55’ με ωραίο τελείωμα έκανε το 0-2.

Στο 70’ ο Πάτο έβγαλε μπαλιά πάρε βάλε στον Μασούρα αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε να σκοράρει. Μοναδική ευκαιρία για την Λαμία στο 75’ με τον Μπουλούλη να εκτελεί το φάουλ, αλλά ο Ξενοδόχοβ απέκρουσε εντυπωσιακά.

Λαμία (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος, Τόσκας, Αντωνίου, Κοντέων, Κοτσώνης, Ένγκουεμ, Τσαμούρης, Καλλέργης, Νεόφυτος, Ζουλιώτης, Καραγιάννης.

Έπαιξαν και οι: Καραλής, Τσόπελας, Αλεξίου, Παπαευθυμίου, Τσιλούλης, Καλαϊτζίδης, Πάππος, Νατσιόπουλος, Γκίνης, Θαναηλάκης, Μπουλούλης, Πανέτσος, Τζόκιτς.  

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Μπανούσης, Μπουντόπουλος, Αναστασόπουλος, Πάτο, Ουρτάδο, Χοτζάλι.

Έπαιξαν και οι: Ξενοδόχοβ, Κομεσίδης, Μανακούσιος, Μασούρας, Μονιάκης, Χάμος, Ναγιάρ, Λαμπρόπουλος, Ροβίθης, Καμπλιώνης, Οικονομόπουλος, Σουλιώτης.

Διαιτητική τριπλέτα: Τζοβάρας, Δόσκορης, Καραγιάννης. 4ος: Παπακωνσταντίνου.