Βαθμολογία

Επιστροφή 16 χρόνια μετά!

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έδωσε τα χέρια με τους Σκούπρα, Βαγγέλη Κουτσόπουλο. Στο ρόστερ της Αναγέννησης Καρδίτσας εντάχθηκαν από την Παρασκευή (28/08) οι Βαγγέλης Κουτσόπουλος, Κώστας Σκούπρας. Η διοίκηση συμφώνησε με τους δύο πρώην μπακ του ΑΟ Τρίκαλα, με τον πρώτο, μάλιστα, να επιστρέφει στα «καναρίνια» έπειτα από 16 χρόνια! Εξάλλου, είχε φορέσει ξανά τη φανέλα της θεσσαλικής ομάδας τη σεζόν 1998-99. Αμφότεροι έδωσαν το «παρών» στην προπόνηση της Παρασκευής (28/08), με την ΠΑΕ να αναφέρει:

«Η υπερβατική προσπάθεια του Βασίλη Μπούρμπου στην Αναγέννηση συνεχίζεται και η ομάδα προσέθεσε κι άλλες πολύτιμες μονάδες στο ρόστερ της για ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος της football league!

Για να συνεχίσει να εκπροσωπεί την Καρδίτσα σε υψηλό επίπεδο, για να συνεχίσει να τονώνει το αίσθημα του Καρδιτσιώτη σε μια εποχή απίστευτα δύσκολη όπου δεν έχει διασφαλισμένο ούτε γήπεδο!!!

Ετσι μετά την μεταγραφή του Μοσχάκη που ολοκληρώθηκε και επίσημα την Πέμπτη το βράδυ, οι “κιτρινόμαυροι” συμφώνησαν για άλλες δύο πολύ σημαντικές προσθήκες που ενισχύουν ακόμη περισσότερο το δυναμικό για τον υπερμαραθώνιο που έρχεται...

Ο λόγος για τον δικό μας Βαγγέλη Κουτσόπουλο που ύστερα απο χρόνια “περιπλάνησης” και σε υψηλό επίπεδο επιστρέφει στην πατρίδα, αλλά και για τον Κώστα Σκούπρα που πέρσι ήταν ο MVP της Γ’ Εθνικής (έχοντας παίξει όλα τα μάτς και χωρίς να χάσει ένα... δευτερόλεπτο) στην πορεία πρωταθλητισμού των Τρικάλων.

Ενισχύεται δηλαδή στις “ακρες” (αριστερά και δεξιά) ακόμη περισσότερο η ομάδα και αυξάνει τις επιλογές της καθως θα χρειαστεί όλους τους παίκτες για το πολύ μεγαλύτερο - πλέον - σε διάρκεια πρωτάθλημα αλλά και κατα πολύ πιο ανταγωνιστικότερο με τη συμμετοχή μεγάλων και ιστορικών ομάδων με βαριά φανέλα και πολλές φιλοδοξίες!

Οι δύο παίκτες που συμφώνησαν με την Αναγέννηση έδωσαν κανονικά το παρών στην απογευματινή προπόνηση στο “Γιώργος Μπαζής” και ενσωματώνονται στην ομάδα».