Βαθμολογία

«Ακόμα 3-4 μεταγραφές»

Το πλάνο του στον Παναιγιάλειο, τα σχέδιά του αλλά και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό μίλησε το βράδυ της Παρασκευής (28/8) σε συνέντευξη Τύπου ο Παναγιώτης Τζαναβάρας. Όπως ανέφερε, η ομάδα έχει κάνει έντεκα προπονήσεις, υπάρχει καλό κλίμα ανάμεσα στους παίκτες, ενώ οι προπονήσεις γίνονται με μέσο όρο 26 παίκτες, αφού κάθε μέρα γίνονται προσθαφαιρέσεις, ανάλογα με τους παίκτες που δοκιμάζονται.

Η ομάδα θα κάνει το Σάββατο το πρωί μια προπόνηση και την Κυριακή έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας,τα Καλάβρυτα. Ο Κορίνθιος τεχνικός τόνισε ότι ελπίζει να έχει τουλάχιστον το 80% του ρόστερ μαζί του στα Καλάβρυτα, αφού όπως σημείωσε «ο χρόνος πιέζει και πρέπει να δέσει η ομάδα, αφού κατά 50% θα είναι μια νέα ομάδα».

Σχετικά με τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, ανέφερε πως θα γίνουν τρεις ή τέσσερις προσθήκες, για επιθετικό, στην αριστερή πλευρά και στον άξονα. Επαφές γίνονται και στην ξένη αγορά. Στη διάρκεια της παραμονής της ομάδας στα Καλάβρυτα, θα γίνουν προσπάθειες για κάποια φιλικά παιχνίδια, ενώ πιθανότατα να υπάρξει φιλικός αγώνας το Σάββατο στις 19 του μήνα, μια μέρα πριν τις εκλογές.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο πρόεδρος Αντώνης Ρέλλας. Αναφέρθηκε στο θέμα των εισιτηρίων διαρκείας και τόνισε πως μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα υπάρχουν εξελίξεις, καθώς απομένει μόνο το χορηγικό κομμάτι. Ο Παναιγιάλειος βρέθηκε στην έκτακτη συνεδρίαση της ΕΠΟ, ενώ θα υπάρξει συμβούλιο στις 2 του μήνα αλλά και η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος.

Την προσεχή Πέμπτη, θα υπάρξει ακρόαση από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Μοχάμεντ Μορσέντι προς την ΕΕΑ, με σκοπό την έγκριση της αγοράς του 81% των μετοχών της ΠΑΕ. Οι παίκτες που έχουν αποκτηθεί ήδη από τον Παναιγιάλειο είναι 12 στον αριθμό και είναι οι εξής: Μιχάλης Ζαχαρόπουλος, Γιώργος Γκουτζίδης, Βασίλης Μαυρόπουλος, Νίκος Παπουτσής, Αμπούντ Ομάρ, Βαγγέλης Πίτκας, Γιάννης Κολόκας, Δημήτρης Τσάπαλος, Απόστολος Στίκας, Αρμάντο Γκούφας, Παναγιώτης Λινάρδος, Σταύρος Σκούρτης.

Πηγή: filodimos.gr