Βαθμολογία

Ίδια φιλοσοφία για τους Ατρόμητους/Θύελλας

Η Ακαδημία του Θοδωρή Βουτυρίτσα με τους Ατρόμητους/Θύελλας, έκανε μια καλή χρονιά πέρυσι και το ίδιο ευελπιστεί και για φέτος. Ενισχύθηκε με νέα παιδιά στα κενά που είχε, κρατήθηκε ο βασικός κορμός και στόχος της ομάδας είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η ομάδα έδωσε την Πέμπτη (27/8) φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο Θεσσαλικού με την Χαραυγή, άφησε καλές εντυπώσεις, αφού φάνηκε φορμαρισμένη και ταλαντούχα παιδιά ξεχώρισαν δείχνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Η Ακαδημία δουλεύει σε πολύ καλές βάσεις, αφού έχει ήθος, σεβασμό και οικογενειακό κλίμα στους κόλπους της και τα παιδιά δείχνουν χαρούμενα και μεταξύ τους είναι όλοι φίλοι.

Θοδωρής Βουτυρίτσας (Ιδιοκτήτης Ακαδημίας): «Καλό ποδόσφαιρο…»

«Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία, σε όλους τους ποδοσφαιριστές, επίσης η χρονιά να είναι δημιουργική για όλα τα σωματεία καθώς και για την ομάδα μας. Στόχος μας είναι να αναδεικνύουμε νέα παιδιά μέσα από τις Ακαδημίες μας και να προχωράμε. Η ομάδα μας είναι νεανική και πάνω απ’ όλα θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, τα παιδιά είναι αισιόδοξα όπως και εγώ. Το σύνθημά μας λοιπόν είναι το καλό ποδόσφαιρο και να κοιτάμε μπροστά».

Θάνος Κωστούλας (Ποδοσφαιριστής): «Ότι καλύτερο για την ομάδα μας»

«Εύχομαι υγεία σε όλους, η ομάδα μας είναι νεανική και θέλουμε όπως και πέρυσι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Μέσα από τις Ακαδημίες μας όπου είναι και το φυτώριο βγαίνουν και νέα παιδιά. Πιστεύω πως ενισχυθήκαμε αρκετά, έτσι λοιπόν και εμείς θα προσπαθήσουμε για ότι το καλύτερο για την ομάδα μας».

Άγγελος Τόπης (Ποδοσφαιριστής): «Έχουμε βελτιωθεί»

«Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους, πιστεύω πως έχουμε βελτιωθεί σε σχέση με πέρυσι, αφού ήρθαν στην ομάδα νέα παιδιά που θα βοηθήσουν. Εγώ με την σειρά μου θέλω να παίξω καλό ποδόσφαιρο στην ομάδα μας και περνώντας τα χρόνια να γίνω επαγγελματίας».

Βασίλης Νταφόπουλος (Ποδοσφαιριστής): «Ενισχυθήκαμε φέτος»

«Υγεία σε όλους, είμαστε περισσότερο οργανωμένη σε σχέση με πέρυσι. Τα κενά που είχαμε στην άμυνα έχουν συμπληρωθεί, έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα μας και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Εγώ φέτος ευτύχησα μέσα από τις Πανελλήνιες να περάσω στη ΣΤΥΑ, όμως θα προσπαθήσω κάθε Σαββατοκύριακο να είμαι εδώ για να παίζω στην ομάδα που αγαπώ».