Βαθμολογία

Να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο θέλει ο Ροδιακός

Ο Ροδιακός δεν κατάφερε να ανέβει στην Α1 ΕΠΣΛ μέσω των μπαράζ και δεν αποδέχθηκε την πρόσκληση να μπει από το… παράθυρο αλλά το σίγουρο είναι πως βασικό του μέλημα τη νέα χρονιά είναι να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΛ, κατακτώντας με το σπαθί του την άνοδο.

Τα νέα αποκτήματα

Στην ομάδα παρέμεινε ο ίδιος βασικός κορμός αλλά έγιναν και εξαιρετικές προσθήκες. Η «μαύρη θύελλα» θέλει μέσα από συλλογική προσπάθεια, να δημιουργήσει ένα ισχυρό κράμα το οποίο και θα είναι ικανό να διεκδικήσει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει.

Χρήστος Γιαννούλας (Πρόεδρος): «Επιλέξαμε να παραμείνουμε στη Β’ ΕΠΣΛ»

«Από τη μεριά μου θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα. Βασικά θέλω να ξεκαθαρίσω για το θέμα στο οποίο μας δόθηκε η ευκαιρία να ανέβουμε στην Α1 αλλά δεν κατέστη δυνατόν, γιατί πολύ απλά μας ειδοποίησαν πριν μια εβδομάδα πως θα παίξουμε στην παραπάνω κατηγορία. Όμως το να οργανώσεις μια ομάδα για την Α1 και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και με τις οικονομικές συγκυρίες που υπάρχουν, σίγουρα ήταν πολύ δύσκολο από κάθε άποψη και γι’ αυτό επιλέξαμε να παραμείνουμε στη Β΄.

Καταφέραμε να διατηρήσουμε τον βασικό κορμό ως έχει και σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές προσθήκες που έγιναν αλλά και με την παρουσία του Μιχάλη Μαλαμά στον πάγκο, ένας νέος τεχνικός με τον οποίο και ταίριαξαν με το καλημέρα τα χνώτα μας, θέλουμε να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα και να μπορέσουμε να αλλάξουμε κατηγορία αγωνιστικά…».

Μιχάλης Μαλαμάς (Προπονητής): «Να διατηρήσουμε το καλό κλίμα»

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου σε όλους όσους εμπλέκονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία καθώς επίσης τόσο στην αγαπημένη ΑΕΛ, όσο και στις ομάδες της Γ΄Εθνικής. Σίγουρα είναι δύσκολοι καιροί για ποδόσφαιρο με τις οικονομικές συγκυρίες αλλά θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να παρουσιάσουμε κάτι καλό.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και ιδιαίτερα τον Νίκο Αλεξούλη που με πρότεινε να έρθω στην ομάδα.

Θέλουμε να διατηρήσουμε το καλό κλίμα, ο βασικός κορμός διατηρήθηκε ως έχει ενώ ήρθαν και αξιόλογοι παίκτες και θα επιδιώξουμε να εμφανιστούμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και γιατί όχι να αλλάξουμε κατηγορία…».

Σωτήρης Φωτίου (Ποδοσφαιριστής): «Να παρουσιάσουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο»

«Οι στόχοι του Ροδιακού είναι υψηλοί μιας και θέλουμε να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΛ το οποίο και αναμένεται πολύ δύσκολο καθώς οι περισσότερες ομάδες ενισχύθηκαν σημαντικά.

Έγιναν σημαντικές αλλαγές φέτος τόσο στο διοικητικό, όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι και αυτό που απομένει είναι όλοι μαζί και μέσα από συλλογική προσπάθεια, να παρουσιάσουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο και θα διεκδικήσει υψηλούς στόχους».

Βαγγέλης Τζόγκας (Ποδοσφαιριστής): «Να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τον στόχο»

«Σίγουρα η περσινή επιτυχημένη χρονιά άσχετα αν η ομάδα δεν κατάφερε να ανέβει τελικά κατηγορία μέσω των μπαράζ, μας γεμίζει με ακόμη μεγαλύτερες ευθύνες και για τον λόγο αυτό θα πρέπει και πάλι να μοχθήσουμε πολύ έτσι ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών. Θεωρώ πως με τις προσθήκες που έγιναν και μέσα από συλλογική προσπάθεια να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τον στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία».

Η διοίκηση

Το μεταγραφικό «παζάρι»

Ήρθαν: Κακαβίτσης, Τσέτσιλας (Δασοχώρι), Φωτίου (Ιπποκράτης), Τανάγιας (Σμόλικας), Τσιρόπουλος (Βρυότοπος), Κουσάνας (Ακαδημία Τυρνάβου).

Έφυγαν: Φετάου (Αμπελωνιακός), Αχιλλέας Καλέσης, Αποστόλης Καλέσης.