Βαθμολογία

Νικηφόρο και το πέμπτο φιλικό της ΑΕΛ!

Την 5η της φιλική νίκη σε ισάριθμα τεστ πανηγύρισε η ΑΕΛ την Τετάρτη (26/8) που επικράτησε στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων με 0-2 επί του τοπικού Αχιλλέα, με γκολ από τους Μπουντόπουλο και Πάτο στο πρώτο 45λεπτο.

Αποστολή στα Φάρσαλα: Χρήστος Γκατζούλης

Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και δεν απειλήθηκε από τον Αχιλλέα Φαρσάλων, ενώ στη επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αρκετά έπειτα και από τις βραβεύσεις που προηγήθηκαν στην ανάπαυλα. Η ΑΕΛ αγωνίστηκε στο πρώτο μέρος με αρκετές «ρεζέρβες», αλλά σε γενικές γραμμές η εμφάνιση ήταν ενθαρρυντική. Από την άλλη ο Αχιλλέας Φαρσάλων προετοιμάζεται για το νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ και θέλει να αλλάξει κατηγορία.

Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ μόλις στο 3’, όταν ο Μπουντόπουλος με ένα ωραίο σουτ από τα αριστερά νίκησε τον Κουτσουκέρα για το 0-1. Στο 16’ σουτ του Μπουντόπουλου βρήκε σε αντίπαλο για να περάσει κόρνερ, ενώ στο 22’ μετά από μακρινή διαγώνια μπαλιά, η μπάλα έφτασε στον Πάτο, που δοκίμασε και το σουτ από αριστερά αλλά δεν βρήκε στόχο και κατέληξε άουτ. Στο 31’ αντεπίθεση από τα δεξιά, ο Λαμπρόπουλος πραγματοποίησε σέντρα εκεί όπου ο Πάτο με προβολή δεν αστόχησε για το 0-2.

Η πρώτη ευκαιρία στην επανάληψη ήρθε στο 79′. Οι Αναστασόπουλος, Ροβίθης και Χοτζάλι συνδυάστηκαν όμορφα για να καταλήξει στα πόδια του Ουρτάδο που σούταρε όμως πάνω στον Γκικούδη που δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει. Ενώ στο 81′ το σουτ του Μπανούση πέρασε άουτ με το τελικό σκορ να μην αλλάζει όμως ποτέ.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Γιάννης Μπουρνάκας): Κουτσουκέρας, Φιλιππούλης, Καραμπούζης, Οικονόμου, Τσιανάκας, Νεμπεγλέρας, Γρηγορίου, Μπλατσέρι, Κουρούμαλος, Μαλάκος, Βούλγαρης.

Αγωνίστηκαν και οι: Γκικούδης, Τσετιροκλής, Κομισόπουλος, Ζαγγανάς, Ξυνογαλάς, Τλούπας, Αναγνώστης, Τσούλης, Κατσανάκης.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Πατσογιώργος, Μασούρας, Μονιάκης, Σουλιώτης, Μανακούσιος, Χάμος, Οικονομόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ροβίθης, Μπουντόπουλος, Πάτο.

Αγωνίστηκαν και οι: Καβουσάκης, Κομεσίδης, Γιοβάνοβιτς, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Χοτζάλι, Ουρτάδο, Καμπλιώνης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Ακρίβος, Αρχοντής.