Βαθμολογία

Ανακοίνωσε τους «κλεισμένους» ο Παναιγιάλειος

Ο Παναιγιάλειος έχει φορτσάρει και συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την ενίσχυσή του ολοκληρώνοντας την Τετάρτη (26/8) τρεις «κλεισμένες» μεταγραφές.

Ο λόγος για τους Βαγγέλη Πίτκα (ΦΩΤΟ ), Γιάννη Κολόκα και Νίκο Παπουτσή, οι οποίοι είχαν συμφωνήσει ήδη με την ομάδα του Αιγίου, αλλά πλέον έβαλαν και την υπογραφή τους.

Τρεις προσθήκες, που ενισχύουν το έμψυχο δυναμικό των «ασπρόμαυρων» και προσφέρουν σημαντικές λύσεις στα χέρια του Παναγιώτη Τζαναβάρα.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Βαγγέλη Πίτκα, Γιάννη Κολόκα και Νίκο Παπουτσή, οι οποίοι προσήλθαν σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία τού συλλόγου και υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια.

Ο 32χρονος (γεν. 30-7-1983) τερματοφύλακας Βαγγέλης Πίτκας, ύψους 1,88μ., γεννήθηκε στις Σέρρες και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2003 αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Νέας Καλλικράτειας στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής. Την επόμενη χρονιά μεταπήδησε στον Κιλκισιακό όπου παρέμεινε για μια αγωνιστική περίοδο πριν κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, που ήταν ο Αιολικός, με τον οποίο αγωνίστηκε τρία χρόνια. Ακολούθησαν η Αναγέννηση Καρδίτσας (2008-2011), ο Τηλυκράτης, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης και η Παναχαϊκή (2012-2014), ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Πίτκας, αμέσως μετά την υπογραφή τού νέου του συμβολαίου, δήλωσε στο επίσημο site της ομάδας: «Ευχαριστώ όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν στον ιστορικό Παναιγιάλειο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μας, και πρώτος εγώ, είναι να σκύψουμε τα κεφάλια και να δουλέψουμε σκληρά. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο. Ζητώ από τους φιλάθλους να στηρίξουν και να υποστηρίξουν την προσπάθειά μας».

Ο κεντρικός αμυντικός Γιάννης Κολόκας (γεννήθηκε στις 28 Ιουνίου 1985 στον Πύργο Ηλείας) είναι δεξιοπόδαρος και έχει ύψος 1,89μ. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2004 από τον Πανηλειακό, με τον οποίο αγωνίστηκε μέχρι και το 2009 στις (ονομαζόμενες τότε) Β΄, Γ΄ και Δ΄ Εθνική. Την επόμενη χρονιά μεταγράφηκε στον Εθνικό Αστέρα όπου παρέμεινε για ένα χρόνο, πριν επιστρέψει στον Πανηλειακό, με τα χρώματα του οποίου αγωνίστηκε μέχρι και το 2013 στο πρωτάθλημα της Football League 2. Τις τελευταίες δύο χρονιές φόρεσε τη φανέλα τής Ερμιονίδας (Football League 2 και Football League).

Ο νέος ποδοσφαιριστής τού Παναιγιαλείου δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω τη φανέλα τού Παναιγιαλείου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τους προπονητές μου που εκτίμησαν τη δουλειά μου και μου έδειξαν εμπιστοσύνη. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και θα προσπαθήσω να δώσω χαρά στον κόσμο μας που γνωρίζω πολύ καλά ότι εκφράζει την αγάπη του και την υποστήριξή στην ομάδα».

Ο Νίκος Παπουτσής γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου 1995 και αγωνίζεται ως σέντερ φορ και επιτελικός μέσος. To 2012 ήταν μέλος της ομάδας Κ17 του Άρη Θεσσαλονίκης που κατέκτησε το πρωτάθλημα στον τελικό της Τρίπολης, ενώ την επόμενη χρονιά πέρασε στην Κ20 και στη συνέχεια αγωνίστηκε διαδοχικά στον Ηρακλή και σε ομάδα τρίτης κατηγορίας στη Γερμανία. Την περυσινή χρονιά έπαιξε στη Football League 2 με τον Απόλλωνα Αρναίας.

Αμέσως μετά την υπογραφή τού συμβολαίου του ο 20χρονος ποδοσφαιριστής προέβη στις εξής δηλώσεις: «Θέλω καταρχάς να ευχαριστήσω τη διοίκηση αλλά και τον προπονητή τού Παναιγιαλείου για την ευκαιρία που μου δίνουν. Δίνω την υπόσχεση πως θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω. Από κει και πέρα όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».