Βαθμολογία

Πήρε Νικηφόρο η Επισκοπή

Στη γραμμή της άμυνας αγωνίζεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Επισκοπής. Πρόκειται για τον 18χρονο, Ορέστη Νικηφόρο (ΦΩΤΟ), ο οποίος προπονείται το τελευταίο διάστημα με την ομάδα του Ρεθύμνου, με τον Ράικο Γιανιάνιν να ανάβει το «πράσινο φως» για την απόκτησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Ορέστη Νικηφόρο. Ο νεαρός Ρεθεμνιώτης αριστερός μέσος έχει γεννηθεί στις 26/6/1997. Ο Ορέστης Νικηφόρος αγωνιζόταν τα δύο προηγούμενα χρόνια στην Κ17 και την Κ20 αντίστοιχα του Πλατανιά Χανίων. Πέρυσι είχε γεμάτη χρονιά αγωνιζόμενος σε 25 ματς. Η ομάδα μας τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και επιτυχίες».

Από την πλευρά του ο Νικηφόρος τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που πήρε αίσιο τέλος η μεταγραφή μου στην Eπισκοπή. Είναι ένας σύλλογος που μου δίνει την ευκαιρία να δείξω τι αξίζω και φυσικά να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Θα προσπαθήσω μαζί με τους συμπαίκτες να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για το καλύτερο της ομάδας».