Βαθμολογία

Κάτι καλό ετοιμάζει το Ναρθάκι

Το Ναρθάκι, πέρυσι, κατάφερε τελικά στις τελευταίες αγωνιστικές να κρατηθεί στην Β’ ΕΠΣΛ, όπου θα βρίσκεται και φέρος, θέλοντας να κάνει κάτι καλό. Η ομάδα, ανανεώθηκε αρκετά από πέρυσι, κρατώντας παράλληλα τον βασικό της κορμό.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Προπονητής, ήρθε ο Σάκης Τσιάρας, που με την μεγάλη του εμπειρία, θέλει να βοηθήσει την ομάδα να παίξει πάνω από όλα καλό ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι της διοίκησης, βρίσκονται δίπλα στους ποδοσφαιριστές σε ότι κι αν χρειαστούν, ενώ πολύ σημαντικό είναι το καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας.

Τα νέα αποκτήματα

Το athleticlarissa, βρέθηκε στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου το Ναρθάκι έδινε φιλικό αγώνα απέναντι στους Λύκους και σας παρουσιάζει ενδιαφέρουσες φωτογραφίες και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Γιάννης Τριάντης (Πρόεδρος): «Θέλουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις»

«Κατ’ αρχήν, θέλω να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά να έχουν υγεία και σε όλα τα σωματεία καλή χρονιά. Όσον αφορά την ομάδα μας, κάναμε μια νέα αρχή φέτος. Φέραμε έναν έμπειρο προπονητή στην ομάδα, τον Σάκη Τσιάρα, που έχει 25 χρόνια στους πάγκους των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Έχουμε ενισχύσει την ομάδα με παιδιά από μεγαλύτερες κατηγορίες. Ο στόχος, είναι ένας και απλός. Να το ευχαριστηθούμε εμείς και τα παιδιά που παίζουν και ότι είναι να βγει, θα βγει. Πιστεύω ότι φέτος, θα γίνει ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Θέλουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις, αλλά όλα θα φανούν στο γήπεδο».

Κωνσταντίνος Τσαλαφούτας (Γενικός Αρχηγός): «Έχουμε κάνει προσθήκες»

«Έχουμε κάνει κάποιες καλές προσθήκες φέτος στην ομάδα για να κάνουμε κάτι καλό και πιστεύω ότι στο τέλος θα το πετύχουμε. Έχουμε καλό και έμπειρο προπονητή. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες της Λάρισας».

Σάκης Τσιάρας (Προπονητής): «Το χωριό δίπλα στην ομάδα»

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ναρθακίου που με επέλεξε. Ήρθα σε αυτήν την ομάδα, για να αλλάξει σελίδα. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα, που θα την χαίρονται κι οι αντίπαλοι. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια καλή ομάδα, επειδή το χωριό είναι πολύ δεμένο και δίπλα στην ομάδα. Αυτό εμένα με τιμάει».

- Για τα μεταγραφικά: «Έχουν έρθει οι Τσιανάκας από την ΑΕΛ U18, o Τσιάρας, που έπαιζε Α’ τοπικό στην Κατερίνη, ο Καλτσίδης που έπαιζε στο Ελευθεραί, ο Αποστολάκης από την Αμπελιά, ο Κώστας Θάνος από την Καλαμπάκα και ο Παπαθανασίου από τις Νέες Καρυές».

Γιώργος Μπουλούτσος (Ποδοσφαιριστής): «Διαφορετική η φετινή χρονιά»

«Η φετινή χρονιά, θα ναι διαφορετική από τις προηγούμενες. Όλα τα παιδιά κάνουν υπερπροσπάθεια, τόσο οι συμπαίκτες μου, όσο και η διοίκηση. Θέτουμε ως στόχο να κατακτήσουμε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε. Εύχομαι υγεία σε όλους».

Χρήστος Καπετάνος (Ποδοσφαιριστής): «Θα κάνουμε κάτι καλό φέτος»

«Φέτος, έχουν έρθει αρκετά καινούρια παιδιά στην ομάδα. Έχει γίνει νέα αρχή, με καινούριο προπονητή, που είναι έμπειρος. Γίνεται μια καλή προσπάθεια, η διοίκηση είναι μαζί μας. Εύχομαι υγεία σε όλους και πιστεύω ότι θα γίνει κάτι καλό φέτος».

Σεραφείμ Ατόσογλου (Ποδοσφαιριστής): «Να υλοποιήσουμε τον στόχο μας»

«Θα ήθελα να ευχηθώ κι εγώ να έχουμε μια καλή χρονιά και πάνω από όλα υγεία. Γίνεται μια καλή προσπάθεια φέτος, ο προπονητής και η διοίκηση είναι μαζί μας. Πάμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας, που είναι μια άνετη παραμονή στην κατηγορία και ότι καλύτερο έρθει».