Βαθμολογία

Να παίξει για να το ευχαριστηθεί θέλει ο Δαμασιακός

Ακόμα μια χρονιά στην Α’ ΕΠΣΛ, θα αγωνίζεται ο Δαμασιακός, που πέρυσι κατάφερε να κερδίσει την σωτηρία του, αν και νεοφώτιστος στην μεγάλη κατηγορία του Νομού μας. Η ομάδα του Δαμασίου, φέτος, είναι αρκετά ανανεωμένη τόσο σε διοικητικό, όσο και σε αγωνιστικό κομμάτι και αυτό που θέλει, είναι να παίξει ποδόσφαιρο για να το ευχαριστηθεί, αλλά και να προωθήσει νέους παίκτες από τις Ακαδημίες του.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Μπορεί κάποιοι παίκτες να αποτελούν παρελθόν από τον Δαμασιακό, ωστόσο, επέστρεψαν κάποια παιδιά από το χωριό και όπως μας είπαν οι άνθρωποι της νέας διοίκησης, στόχος τους είναι στην ομάδα να παίζουν μονάχα παιδιά που έχουν καταγωγή από το Δαμάσι.

Τα νέα αποκτήματα

Προπονητής, ανέλαβε ο καταξιωμένος στον χώρο Βασίλης Νάρης, που θέλει να φτιάξει ένα αξιόμαχο σύνολο, το οποίο θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις της μεγάλης ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Το κλίμα στην ομάδα, είναι πολύ καλό και όλοι μαζί, ως μια γροθιά θα προσπαθήσουν φέτος για το καλύτερο.

Το athleticlarissa, βρέθηκε στο γήπεδο της Ραχούλας, όπου ο Δαμασιακός είχε φιλικό παιχνίδι απέναντι στην τοπική Δόξα και σας παρουσιάζει ενδιαφέρουσες φωτογραφίες και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Γιώργος Κυρατζής (Πρόεδρος): «Αντάξιο της κατηγορίας το υλικό»

«Στόχος μας, είναι μια άνετη παραμονή της ομάδας και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε σε αυτό. Το υλικό που υπάρχει στην ομάδα, πιστεύω ότι είναι αντάξιο για την κατηγορία και από εκεί και πέρα, ευελπιστούμε για το καλύτερο. Από εκεί και πέρα, το υλικό που βρήκαμε στις Ακαδημίες, από την προηγούμενη διοίκηση, ήταν καλό και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε ακόμα καλύτερο. Θέλουμε, να δώσουμε ευκαιρίες στα παιδιά του χωριού».

- Για τα μεταγραφικά: «Ήρθαν, ο Γιώργος Γεωργαντζιάς, από τον Απόλλωνα Λάρισας και ο Γιώργος Λέτσιος, από το Μεγάλο Ελευθεροχώρι. Επίσης, περιμένουμε δύο ακόμα περιπτώσεις, οι οποίες όμως, δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμες».

Αχιλλέας Σεΐζης (Αντιπρόεδρος): «Να αξιοποιήσουμε τα ταλέντα του χωριού»

«Επειδή έχω επιτελέσει στο παρελθόν, ως πρόεδρος της ομάδας, μπήκα και πάλι για να βοηθήσω την ομάδα μαζί με τα άλλα παιδιά. Είμαστε μια διοίκηση 14 μελών. Οι στόχοι της ομάδας, είναι πάντα η αξιοποίηση των ταλέντων του χωριού και φυσικά η παραμονή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία. Με πρόεδρο τον Γιώργο Κυρατζή, που αναλαμβάνει για πρώτη φορά, ενώ υπήρξε και ποδοσφαιριστής της ομάδας, ελπίζουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Φέτος, μάλιστα, έχουμε έναν ιδιαίτερο στόχο, να προωθήσουμε κάποια παιδιά νεότερης ηλικίας, ούτως ώστε να συνεχιστεί το έργο που γίνεται τα τελευταία χρόνια».

Κώστας Μουσιάρης (Γενικός Αρχηγός): «Ζητούμενο μια καλή πορεία»

«Μπήκαμε για να βοηθήσουμε την ομάδα, τα νέα παιδιά και να κάνουμε μια καλή πορεία. Στόχος μας, είναι να παίξουν κυρίως τα παιδιά από το χωριό και μέχρι το τέλος, να είμαστε όλοι υγιείς και καλά».

Βασίλης Νάρης (Προπονητής): «Στο τέλος θα κάνουμε λογαριασμό»

«Είναι μια δύσκολη χρονιά. Μεταγραφικά, έχουν φανεί κάποιες ομάδες ότι θα ξεχωρίσουν. Εμείς, έχουμε μια ομάδα με έμπειρους παίκτες και παίκτες με πολύ ταλέντο. Υπάρχει η διοίκηση και ο κόσμος της περιοχής, που είναι κοντά στην ομάδα. Θα προσπαθήσουμε και στο τέλος θα κάνουμε τον λογαριασμό μας».

- Για τα φιλικά: Ένα είναι το σημερινό και έχουμε προγραμματίσει ακόμα ένα το Σάββατο, απέναντι στο Αργυροπούλι.

Γιώργος Γεωργαντζιάς (Ποδοσφαιριστής): «Θέλουμε μια γρήγορη σωτηρία»

«Η ομάδα, θα προσπαθήσει να σωθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Είμαστε παιδιά από το χωριό κατά κύριο λόγο. Θέλουμε μια γρήγορη σωτηρία και από εκεί και πέρα, ότι καλύτερο, για να είμαστε άνετοι για την συνέχεια».

Βασίλης Λόλας (Ποδοσφαιριστής): «Είμαστε σε καλό επίπεδο»

«Ξεκινάμε φέτος μια νέα χρονιά. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Είμαστε σε καλό επίπεδο. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία, για να ευχαριστηθούμε και εμείς, αλλά και ο κόσμος της ομάδας. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να προωθήσουμε και τους μικρούς της ομάδας και να έχουμε μια γρήγορη παραμονή».

Θεόδωρος Γανός (Ποδοσφαιριστής): «Συνεχίζουμε την προσπάθεια από πέρυσι»

«Εύχομαι κι εγώ με την σειρά μου, καλή χρονιά σε όλους όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Πάνω από όλα με υγεία και χωρίς τραυματισμούς στο γήπεδο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια από πέρυσι, πάμε να κάνουμε μια καλή πορεία και ευελπιστώ να τα καταφέρουμε στο φετινό πρωτάθλημα».

Θοδωρής Τσιάλτας (Ποδοσφαιριστής): «Να παίξουμε για τον κόσμο μας»

«Κατ’ αρχάς, θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Δομένικου και τους υπεύθυνους της ομάδας, επειδή μας έδωσαν το γήπεδο και κάνουμε προπονήσεις. Έχει ξεκινήσει μια ακόμη χρονιά, με προβλήματα, όπως το γηπεδικό. Σχετικά με πέρυσι, το θετικό είναι ότι δεν έχουμε τραυματισμούς, με εξαίρεση τον Σωτήρη Μπουνέ που αναρρώνει. Εύχομαι να σωθεί η ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, που κάθε Κυριακή είναι δίπλα μας».