Βαθμολογία

Α.Ε. Λύκων Λάρισας: Να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό…

Η Α.Ε. Λύκων Λάρισας ξεκίνησε και φέτος την προετοιμασίας της ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Οι Λευτέρης Λελέδης-Σάκης Καλαμάς βρίσκονται και πάλι στο τιμόνι με σκοπό να δώσουν τα κατάλληλα εφόδια στους νεαρούς κατά κύριο λόγο, με βασικό μέλημα τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας η οποία και θα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, ελκυστικό ποδόσφαιρο το οποίο θα ευχαριστούνται άπαντες.

Τα νέα αποκτήματα

Σε ένα πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Β΄ΕΠΣΛ το οποίο και αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, με τους Λύκους να είναι έτοιμοι να κάνουν ένα βήμα παραπάνω από την περσινή χρονιά.

Λευτέρης Λελέδης (Προπονητής): «Να χαιρόμαστε αυτό που κάνουμε»

Καταρχήν θέλω να ευχηθώ σε όλους όσους εμπλέκονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τραυματισμούς και άπαντες να υλοποιήσουν τους στόχους που έχουν θέσει. Από τη μεριά μας θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα νεανικό και συνάμα ανταγωνιστικό το οποίο θα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, να χαιρόμαστε αυτό που κάνουμε καθώς αυτή είναι η φιλοσοφία του συλλόγου και από κει και πέρα να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται…»

Γιώργος Σπανός (Ποδοσφαιριστής): «Να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο»

«Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά και με το υπάρχον αξιόλογο υλικό, θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα είναι ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Β΄ΕΠΣΛ. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και ευελπιστώ πως όλα θα πάνε καλά. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία…».

Θοδωρής Ρακιντζόγλου (Ποδοσφαιριστής): «Επέστρεψα σε γνώριμα λημέρια»

«Επέστρεψα σε γνώριμα λημέρια, ήρθα σε μια ομάδα που τη διακρίνει η οργάνωση και η συνέπεια με ανθρώπους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο και θέλω και εγώ με τη σειρά μου να συνεισφέρω στην προσπάθεια αυτή. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο το οποίο να ευχαριστιόμαστε άπαντες. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους».

Το μεταγραφικό «παζάρι»

Ήρθαν: Μούτσα (Νέα Πολιτεία), Μαυροδήμος, Κακαρδάκης, Ποντίκας (Αμπελόκηποι), Βάνης (Δασοχώρι), Τσιάρας (Άγιος Θωμάς), Ρακιντζόγλου, Παλαμιώτης (Πουρνάρι).

Έφυγαν: -