Βαθμολογία

Με την ίδια φιλοσοφία η Ομόνοια/Ακαδημία Γ. Πλίτση

Η Ομόνοια/Ακαδημία Γ. Πλίτση παραμένει πιστή στη φιλοσοφία της που έχει να κάνει με την προώθηση και ανάδειξη ταλέντων και αναλόγως θα πορευτεί και τη νέα χρονιά ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία αγωνίζεται.

Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν ξεκίνησε η χρονιά για το νεανικό συγκρότημα του Λάζαρου Λαζαρίδη ο οποίος έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομα του με το λαρισινό σωματείο έχοντας προσφέρει πολλά και συνεχίζει να προσφέρει, δουλεύοντας με νέα παιδιά.

Γιώργος Πλίτσης (Υπεύθυνος Ακαδημίας): «Να προωθήσουμε ταλέντα»

«Καταρχήν να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους και να ευχαριστήσω και εσάς για την παρουσία σας εδώ και για την κάλυψη των γεγονότων στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Παρά τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνουμε, θεωρώ πως αυτό που προσφέρουμε είναι κοινωνικό έργο στην πόλη, αυτός είναι ο σκοπός μας και θα συνεχίσουμε πάνω σε αυτό το πλάνο.

Σαφώς και η περσινή χρονιά σαν Ακαδημία Γ. Πλίτση κρίνεται άκρως επιτυχημένη και με αυτήν την επιτυχημένη συνταγή θα πορευτούμε και τη νέα χρονιά όπως επίσης και τα επόμενα χρόνια.  Σίγουρα όμως η μεγαλύτερη επιτυχία είναι πως αρκετοί παίκτες μας ανήκουν αυτή τη στιγμή σε αρκετά επαγγελματικά (Σούπερ Λιγκ)-ερασιτεχνικά σωματεία του Νομού μας.

Οπωσδήποτε αυτό που προέχει είναι να βοηθήσουμε την ομάδα της πόλης, αυτή τη στιγμή περιμένουμε μιας και αρκετοί παίκτες δοκιμάσθηκαν αλλά δυστυχώς ορισμένοι δεν τους έκριναν ικανούς για να στελεχώσουν την ομάδα.

Όπως και να ’χει εμείς συνεχίζουμε και σαν Ακαδημία παραμένουμε πιστή στη φιλοσοφία της που έχει να κάνει με την προώθηση και ανάδειξη ταλέντων…».

Λάζαρος Λαζαρίδης (Προπονητής): «Έχουμε βάλει τις βάσεις»

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Για εμάς φέτος οι στόχοι έχουν να κάνουν με το να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται μιας και πλέον οι «μικροί» έχουν αποκομίσει πλούσιες εμπειρίες από τα τελευταία δύο χρόνια. Εκτιμώ πως έχουμε βάλει τις βάσεις για κάτι καλό και σίγουρα παραμένουμε πιστοί στη φιλοσοφία μας που έχει να κάνει με την προώθηση και ανάδειξη ταλέντων».

Γιώργος Δούρος (Ποδοσφαιριστής): «Να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο»

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και μέσα από τη διαδικασία αυτή να καταφέρουμε να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου που είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη Β΄ΕΠΣΛ. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές, υπάρχει διάθεση απ’ όλους και δεν απομένει τίποτα άλλο από το να δουλέψουμε σκληρά έτσι ώστε να εμφανιστούμε πανέτοιμοι».

Κοσμάς Αγγλόπουλος (Ποδοσφαιριστής): «Με σκοπό την εξασφάλιση της σωτηρίας»

«Θέλω και εγώ από τη μεριά μου να ευχηθώ σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τους τραυματισμούς. Η ομάδα απαρτίζεται στην πλειοψηφία από παιδιά νεαρής ηλικίας και ευελπιστώ πως θα παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο με σκοπό την εξασφάλιση της σωτηρίας».