Βαθμολογία

«Δέχομαι απειλές,δίνω τρεις μέρες διορία»

Θολό το τοπίο στον ΑΟΤ, καθώς φαίνεται πως «πύκνωσαν» τα σύννεφα γύρω από την ολοκλήρωση της συμφωνίας της ομάδας με τον Χρήστο Γιαλιάς.

Ο ισχυρός παράγοντας μετά και το τελευταίο του κάλεσμα για ανοιχτή Γενική Συνέλευση ώστε ο φίλαθλος κόσμος, ο Ερασιτέχνης και η διοικούσα επιτροπή να δώσουν το «παρών» και να αποφασίσουν για το ποιος θα αναλάβει να «τρέξει» τα Τρίκαλα, προχώρησε σε νέα δήλωση μέσω της οποίας τόνισε ότι το θέμα της εμπλοκής του «παγώνει».

Μάλιστα αποκάλυψε ότι δέχεται απειλές τις τελευταίες ώρες, όπως και οι συνεργάτες του, ενώ σημείωσε πως έδωσε τρεις ημέρες προθεσμία στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, ώστε να παραλάβει την ομάδα μέσω καταστατικού. Σε διαφορετική περίπτωση υπογράμμισε πως θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής. Αναλυτικά η δήλωση του Γιαλιά:

«’Εχω πάθει πλάκα με αυτό που γίνεται με τον Α.Ο.Τρίκαλα. Εγώ έχω όρεξη και ζήλο, για να υλοποιήσω αυτά τα οποία υποσχέθηκα στους Τρικαλινούς φιλάθλους και από τη στιγμή που θα μου δοθεί η ομάδα, υπόσχομαι ότι θα γίνουν όλα όσα είπα. Ωστόσο, με τις τελευταίες εξελίξεις το θέμα παγώνει. Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής ήταν προγραμματισμένο θα έρθουν σήμερα στα Τρίκαλα, αλλά, αυτό δε θα συμβεί, αν πρώτα δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο. ‘Εδωσα τρεις μέρες διορία στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, για να μου δοθεί η ομάδα μέσω καταστατικού. Εάν αυτό δε συμβεί, δυστυχώς είμαι αναγκασμένος να πάρω το δρόμο της επιστροφής. Με έχει κουράσει αυτή η κατάσταση. Δε σας κρύβω ότι δέχομαι και απειλές τις τελευταίες ώρες, εγώ και οι συνεργάτες μου».