Βαθμολογία

Σε ρυθμούς προετοιμασίας και ο Άγιος Θωμάς

Άρχισαν τα «βάσανα» και για την ομάδα του Αγίου Θωμά, η οποία ξεκινάει την προετοιμασία της, μετά τις διακοπές του καλοκαιριού, ούτως ώστε να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, όπου θα μετέχει και φέτος.

Συγκεκριμένα, αύριο Τετάρτη, στις 26 Αυγούστου και ώρα 18:30, θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση γνωριμίας, στα γραφεία της ομάδας, που βρίσκονται στην οδό Ιωαννίνων 109 και στην συνέχεια, ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και διοίκηση, θα μεταβούν στο γήπεδο της Νεάπολης, για την πρώτη προπόνηση, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 19:00.

Οι προπονήσεις, θα είναι καθημερινές, για ολόκληρο το διάστημα της προετοιμασίας και θα διεξάγονται στο γήπεδο της Νεάπολης οι περισσότερες και μερικές, στο γήπεδο που υπάρχει στον Λόφο του Μεζούρλου.

Και μεταγραφική ενίσχυση

Ο Άγιος Θωμάς, κράτησε τον βασικό κορμό δεκατριών ποδοσφαιριστών από πέρυσι, ενώ επέστρεψαν και οι Πιτσαρής και Χατζηνίκος, που είχαν δοθεί ως δανεικοί στην Κοιλάδα. Επιπλέον, έχουν κλείσει μέχρι στιγμής άλλοι τέσσερις παίκτες, οι οποίοι περιμένουν τα δελτία τους, επομένως δεν είναι ανακοινώσιμοι προς το παρόν, ενώ αναμένονται δύο ακόμα, οι οποίοι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα, ούτως ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Προπονητής στον Άγιο Θωμά, παρέμεινε και φέτος, ο επιτυχημένος από την περσινή σεζόν, Βασίλης Κυριακός.