Βαθμολογία

Έρχεται ο Μπόγιοβιτς στην ΑΕΛ!

Ευχάριστα είναι τα νέα στην υπόθεση του Μίλαν Μπόγιοβιτς που σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa.gr είναι μια ανάσα από την οριστική συμφωνία για επιστροφή του στην ΑΕΛ! Να θυμίσουμε πως ο Σέρβος επιθετικός έχει ένα πρόβλημα με τη βίζα του και έχει δικαίωμα εισόδου στη χώρα μας 12 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα οι δύο πλευρές τα έχουν βρει και στο οικονομικό.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο Μίλαν Μπόγιοβιτς γεννήθηκε στις 13 Απριλίου του 1987 στην πόλη Λουκάνη της Σερβίας. Ο Μίλαν Μπόγιοβιτς, αποφάσισε τον Ιανουάριο του 2015 να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΛ, ενώ η προηγούμενη ομάδα του ήταν στο Ισραήλ, η Μπέι Σακχίν (Α' Εθνική Ισραήλ) με την οποία σε 10 εμφανίσεις, σκόραρε μία φορά (20/12, στο 1-1 κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα).

Προηγουμένως είχε βρεθεί για ενάμιση χρόνο στον Παναιτωλικό. Στην ομάδα του Αγρινίου στην οποία αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο του 2013 μέχρι τον Ιούνιο του 2014, είχε συνολικά 52 συμμετοχές και 17 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος.

Σημαντικό ρόλο στην επιστροφή του έπαιξε το γεγονός πως ο Μπόγιοβιτς έχει προσωπικές σχέσεις με τον τεχνικό της ΑΕΛ Ράτκο Ντόστανιτς, με τον τελευταίο να θέλει την παραμονή του «Μπόγιο» στην ΑΕΛ.