Βαθμολογία

Θα προσπαθήσουν ακόμα μια χρονιά οι Καλαρρύτες

Ακόμα μια χρονιά, θα κάνουν την προσπάθεια τους στο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, οι Καλαρρύτες, που πέρυσι κατάφεραν να γλυτώσουν τον υποβιβασμό προς το τέλος του πρωταθλήματος. Φέτος, θέλουν να παίξουν πάνω από όλα καλό ποδόσφαιρο, ούτως ώστε να το ευχαριστηθούν και από εκεί και πέρα, θα δουν τι θα τους προκύψει στην πορεία.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Προπονητής, παρέμεινε και φέτος ο Κώστας Ρεντούμης, που ήταν ο δημιουργός της περσινής ομάδας, με σκοπό να βοηθήσει αυτά τα παιδιά, για να πετύχουν κάτι καλό. Από εκεί και πέρα, στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, όλοι ήταν αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα και πάνω από όλα σημαντικό ρόλο έπαιξε το καλό κλίμα, ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

Τα νέα αποκτήματα

Κώστας Ρεντούμης (Προπονητής): «Έχουμε πρόβλημα με τα γήπεδα»

«Εμείς κάθε χρονιά που ξεκινάμε, θέλουμε να τελειώνουμε ακριβώς το ίδιο. Να είμαστε υγιείς και μια παρέα. Στόχοι μας, είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, για να το χαρούμε πρώτα εμείς και στην συνέχεια, ότι προκύψει. Πήραμε κάποια παιδιά για να μας ενισχύσουν. Ακόμα δεν τελειώσαμε με τις μεταγραφές, καθώς θέλουμε 2-3 παιδιά ακόμα για να ενισχυθούμε. Το μεγάλο πρόβλημα το δικό μας, είναι με τα γήπεδα. Οι Καλαρρύτες, ανήκουν στον Δήμο Λάρισας και για αυτό ζητήσαμε κάποιο γήπεδο. Όλα τα γήπεδα είναι χάλια και όπως βλέπετε, αυτήν την στιγμή, είμαστε τόσες ομάδες, σε τόσο λίγα γήπεδα».

- Για τα μεταγραφικά: «Πήραμε τους Γιώργο και Γιώργο Κίτσιο, από την Ελάτεια, που είναι δύο ξαδέρφια με το ίδιο όνομα. Πιστεύω ότι θα κλείσουμε ακόμα 3-4 άτομα».

Χρήστος Μουστάκας (Ποδοσφαιριστής): «Υπάρχει όρεξη»

«Εύχομαι να πάμε καλά την νέα χρονιά και να μας βοηθήσουν τα νέα παιδιά. Μακάρι να μην υπάρχουν τραυματισμοί και όλα να παν καλά με υγεία. Όρεξη υπάρχει και θα κάνουμε μια καλή προσπάθεια φέτος».

Γιώργος Μαβίδης (Ποδοσφαιριστής): «Να παίξουμε για εμάς»

«Εύχομαι υγεία πάνω από όλα σε όλα τα παιδιά. Μακάρι να παίξουμε καλά στο πρωτάθλημα, για να το ευχαριστηθούμε πάνω από όλα εμείς. Από εκεί και πέρα, αν κάτσει κάτι καλό, δεν θα πούμε όχι».