Βαθμολογία

Επίσημα Ευσταθίου στον ΟΦΗ

Συνεπείς στη δέσμευση ενίσχυσης της μεσοεπιθετικής γραμμής παρουσιάζονται στον ΟΦΗ, που τη Δευτέρα (24/8) ανακοίνωσαν την απόκτηση του Χρήστου Ευσταθίου.

Ο 24χρονος ακραίος επιθετικός έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Κρήτης εδώ και λίγες μέρες, αλλά με την άφιξή του στο Ηράκλειο, υπέγραψε και διευθετήθηκαν οι λεπτομέρειες της μεταγραφής του.

Ο Ευσταθίου δήλωσε αισιόδοξος για την υλοποίηση των στόχων του ΟΦΗ και υποσχέθηκε πως θα παλέψει για να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις.

«Ξέρω σε ποια ομάδα έχω έρθει. Ο ΟΦΗ είναι πολύ μεγάλος σύλλογος. Θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του και επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει», είπε ο Ευσταθίου.

Όσο για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, επεσήμανε πως «την κατηγορία την ξέρω, γιατί την έχω παίξει στο παρελθόν με τη Λαμία. Ο ΟΦΗ είναι το μεγάλο όνομα της κατηγορίας και όλοι θα τα δίνουν όλα για να τον κερδίσουν. Θα χρειαστεί προσοχή, αλλά πιστεύω ότι με την ποιότητα που έχει η ομάδα θα τα καταφέρει».

Η ανακοίνωση: «Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο 24χρονος εξτρέμ Χρήστος Ευσταθίου, ο οποίος υπέγραψε την συμφωνία του με τον ΟΦΗ και θα ενισχύσει την κρητική ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει στην Γ’ Εθνική.

Ποιος είναι

Ο Χρήστος Ευσταθίου, γεννήθηκε στις 7/11/1991 στη Θεσσαλονίκη. Αγωνίστηκε την τελευταία περίοδo στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (Football league) αλλά έχει παίξει στο παρελθόν και σε Φωκικό (Β’ Εθνική), Γλυφάδα (Β’ Εθνική), Λαμία (Γ’ Εθνική)».