Βαθμολογία

Ημέρα… Αρβανιτίδη στον Άρη!

Κρίσιμη είναι η εβδομάδα που ξεκινάει για τον Άρη, καθώς αναμένονται εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο αλλά και στο αγωνιστικό με την απόφαση για την κατηγορία που θα συμμετέχει του χρόνου η ομάδα. 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον Άρη, ύστερα από τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να μην συμμετάσχουν μέσω μπαράζ ως δευτεραθλητές στη μάχη για την άνοδο στη Football League. 

Εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση στον σύλλογο, η οποία θα αποφασίσει αν ο Νίκος Αρβανιτίδης και οι συνεργάτες του θα αναλάβουν εκείνοι τη διαχείριση της ομάδας, έχοντας ως στόχο τη δικαίωσή της μέσω του διαιτητικού δικαστηρίου. 

Ο γιος του πρώην προέδρου της Βέροιας, μαζί με τους συνεργάτες του αναμένεται να δώσουν το παρών σήμερα στη Γ.Σ. του Ερασιτέχνη που θα γίνει στη θύρα 3 του «Κλεάνθης Βικελίδης». 

Εν τω μεταξύ, η «ομάδα Αρβανιτίδη» έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές για την ενίσχυση του ρόστερ, καθώς θα υπάρξουν αποχωρήσεις, και ένας από τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους είναι ο Μάουρο Πόι. 

Όσον αφορά τον επόμενο προπονητή, ο Νίκος Αναστόπουλος φέρεται να περιμένει στο ακουστικό του κάποια ενημέρωση για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και να συζητήσει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στους «κίτρινους».