Βαθμολογία

Φιλική νίκη για τον Απόλλωνα στη Φιλιππούπολη

Σε ένα ακόμη πολύ δυνατό ματς, που έδωσε η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισα, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, ο προπονητής Γιάννης Μάγγος, εξήγαγε χρήσιμα συμπεράσματα, αναφορικά με την αγωνιστική αλλά και φυσική κατάσταση των παικτών του.

Ο Απόλλωνας Λάρισας παίζοντας πολύ καλά στο μεγαλύτερο διάστημα του 90λεπτου επιβλήθηκε με σκορ 2-1 της εξίσου αξιόλογης ομάδας της Φίκης Τρικάλων.

Ο αγώνας είχε πολύ δύναμη αλλά και ποιότητα σε τακτά χρονικά σημεία του και από τα δύο συγκροτήματα. Και τα δύο τέρματα του Απόλλωνα σημείωσε ο Θανάσης Παλάσκας (29′ με κεφαλιά, 86′ με διαγώνιο σουτ). Η τρικαλινή ομάδα είχε ισοφαρίσει με βολέ του Σκόνδρα στο 53′.

Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα έδειξαν πολύ καλά σημάδια, πλην όμως χρειάζονται ακόμη δουλειά, για να βρεθούν, βάση της αξίας τους, στο επιθυμητό επίπεδο.

Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι, όπως και παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων. Απουσίαζαν δικαιολογημένα για διαφορετικούς λόγους οι Κουβελάς, Σκάκος και Χαρούλης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Μπρέλλας (46′ Κουρδής Αν.), Νάτσης, Κολιός, Φλώρος, Γιαννακόπουλος, Κουρδής Γ. (46′ Ευσταθιάδης), Μπόντε, Κούρο, Παλάσκας, Αντωνόπουλος (67′ Κόλα), Νάστας (72′ Τσένος).

– Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε την Παρασκευή (21/08/15) μια ομάδα του Απόλλωνα, αποτελούμενη κυρίως από νεαρούς παίκτες κέρδισε μέσα στο Ελευθεραί, την τοπική ομάδα με σκορ 1-5.

- Η ίδια ομάδα το ερχόμενο Σάββατο (29/8/15) θα δώσει νέο φιλικό αγώνα με τον Φαλανιακό στο γήπεδο του, ενώ η θεωρητικά βασικοί θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή (30/8/15), στην Φιλιππούπολη, τον Τύρναβο και αυτό το ματς θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στο γήπεδο Φαρσάλων, με τον τοπικό εκεί Αχιλλέα.