Βαθμολογία

«Διπλό» στην Καρδίτσα ο Τύρναβος!

Το πιο δυνατό φιλικό της τεστ μέχρι τώρα έδωσε την Κυριακή (23/8) η Αναγέννηση Καρδίτσας η οποία γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Τύρναβο με 1-0.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη έδειξε πως ακόμη έχει χρόνο μπροστά της μέχρι να είναι έτοιμη, αλλά έβαλε και κάποια καλά στοιχεία. Από την άλλη το συγκρότημα του Μίλτου Ζιάκα παρουσίασε ένα πολύ καλό σύνολο.

Δημιούργησε φάσεις, είχε και δοκάρι με το Μπράχο, αλλά από την άλλη είχε πρόβλημα στο σκοράρισμα, αφού δεν μπορούσε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης μπήκε στο 62' από τον Χρηστίδη, σε μία στιγμή αδράνειας για την άμυνα της Αναγέννησης. Παρεμπιπτόντως, στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 500 άτομα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σ. Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος (46’ Τσάμης), Σάββας (59’ Ξανθόπουλος), Ρούσσης (59’ Ρούσσης), Κισκαμπάνης (59’ Στάμος), Δημόπουλος (59’ Παπαδημητρόπουλος), Ακασού (46’ Μπράχος), Μπιτέλης (46’ Καραχάλιος), Κοντός (46’ Κοντός), Σκαθαρούδης (46’ Μαυριάς), Πιτταράς (46’ Μπλέντι), Τσούκαλος (46’ Τσίτας).

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Μ Ζιάκας): Κούτσικος (46’ Παπαγιάννης), Καρλιάμπας (81’ Δάσος), Μπαρούτας (81’ Αλεξίου), Αϊβάζης (76’ Νασιάκος), Μπαξεβάνος (74’ Λούγκος), Τασιούλης (46’ Κόκορας), Λίταινας (74’ Μανιώτης), Μητσογιάννης (62’ Παναγιωτίδης), Παπαχρήστος (46’ Σβερκούλης), Χρηστίδης (68’ Παπαϊωάννου), Τσιρλίδης (78’ Τσιάκος).