Βαθμολογία

Καλή εμφάνιση και νίκη για τον Οικονόμο

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το Σάββατο (22/8) στη Φαλάνη, ο τοπικός Φαλανιακός αντιμετώπισε τον Οικονόμο Τσαριτσάνης σε φιλική αναμέτρηση.

Ο Οικονόμος νίκησε με 3-0 σε έναν αγώνα που πραγματοποιήθηκε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες. Στο 8 ο Τόλιος πέρασε κάθετα την μπάλα στον Παπαγεωργίου ο οποίος έδωσε πάσα στον Σενκάι με τον τελευταίο από κοντά να κάνει το 1-0.

Στο 44’ πάσα του Παπαγεωργίου προς τον Καραγκούνη ο οποίος ανατρέπεται μέσα στην περιοχή και κερδίζει πέναλτι το οποίο εκτελεί εύστοχα ο Μπαλής για το 2-0.

Στο 62 το 3-0 για τον Οικονόμο. Ο Μαστρόδημος εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά με την μπάλα να φτάνει στον Κωστούλα ο οποίος από κοντά έκανε το 3-0.

Φαλανιακός (Φεραίος Γιαννακός): Πουτσιάκας, Φατούρας, Χριστιανίδης (Σακελλαρίου), Σουλιώτης, Δαλακώνης, Λιλολάρι (Ντανίκας), Πανταζής (Κολοβός), Κόκκινος (Αλατάς), Ιγγλέζος (Καζάκης), Αλεξανδρής (Ουγιάρος), Βαρσάμης.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Τάσος Μπεριτζάς): Γούπος (Ζήσσαρος), Παπαγεωργίου (Μαχαίρας), Κορομηλάς, Πρίφτης (Παπαδήμος), Σιάτρας, Σενκάι (Βούζας), Τόλιος (Μαστροδήμος), Μπαλής, Κωστόπουλος (Κωστούλας), Αγρόδημος (Δημητρέλης), Καραγκούνης (Καραβασίλης).