Βαθμολογία

Καθησυχάζει ο Γιαλιάς

Ο υποψήφιος επενδυτής του ΑΟ Τρίκαλα συστήνει ψυχραιμία στους φίλους της ομάδας μετά το θέμα που προέκυψε με τον Χάρη Κουτσούρη. Μπορεί στην υπόθεση της ανάληψης των ηνίων του ΑΟ Τρίκαλα από τον Χρήστο Γιαλιά να προέκυψε ένα απρόοπτο με τις οικονομικές αξιώσεις του Χάρη Κουτσούρη αλλά ο πρώτος δεν δείχνει να ανησυχεί για την έκβαση των συνομιλιών του με τον Ερασιτέχνη ΑΟΤ.

«Δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία στον κόσμο. Απλώς πρέπει να ξεπεραστεί το εμπόδιο που προέκυψε χθες το βράδυ σε νομικά πλαίσια. Δεν αφορά εμένα αλλά την προηγούμενη διοίκηση και όλο το νομό . Για τα υπόλοιπα , τους νομικούς, την δήλωση του κυπέλλου και τον ρουχισμό θα τα αναλάβω εγώ» επεσήμανε αρχικά μιλώντας στην ιστοσελίδα «goaltrikala.gr».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Ήρθα μια μέρα και είδα μια πόλη ενθουσιασμένη. Έχω πάθει πλάκα, με το γήπεδο, με τον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους, τους ανθρώπους που βρίσκονται στην διοίκηση του ερασιτέχνη αλλά και της διοικούσας επιτροπής, οι οργανωμένοι βρίσκονται κοντά μας αλλά και οι απλοί φίλαθλοι, οι παλαίμαχοι μου ζήτησαν να ενώσω στην πόλη. Ο ΑΟΤ ανήκει στα Τρίκαλα εγώ θέλω να βοηθήσω στην προσπάθεια που κάνει η πόλη και ο νομός. Ο κ. Κουτσούρης έχει προσφέρει και το σέβομαι απόλυτα απλά δεν πρέπει να κρατήσει την ομάδα σε ομηρία. Ξέρω ότι αγαπάει τον σύλλογο αλλά ο ΑΟ Τρίκαλα πρέπει να προχωρήσει».