Βαθμολογία

Πήρε Ευσταθίου ο ΟΦΗ

Οι τελευταίες πινελιές έμειναν για τον ΟΦΗ της νέας περιόδου και μία εξ αυτών είναι του Χρήστου Ευσταθίου, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Η απόκτηση του 23χρονου μεσοεπιθετικόυ ανακοινώθηκε την Παρασκευή (21/8) και όλα δείχνουν ότι εντός των επόμενων ημερών θα πέσει η αυλαία με άλλη μία προσθήκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «O ΟΦΗ ενισχύει τις μεταγραφικές του επιλογές στην επίθεση, καθώς ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον 23χρονο περιφερειακό επιθετικό Χρήστο Ευσταθίου, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (Football league). Ο Ευσταθίου αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης και χαρακτηριστικό του στοιχείο είναι η ταχύτητα του. Ο Ευσταθίου αναμένεται στο Ηράκλειο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να ολοκληρώσει και τυπικά την μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

Μετά τον Θανάση Πατινιώτη που αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της επίθεσης, ο ΟΦΗ έκλεισε και τον Ευσταθίου που αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά της επιθετικής γραμμής. Δεν αποκλείεται να γίνει μια ακόμη κίνηση για την επιθετική γραμμή της ομάδας».