Βαθμολογία

Δόξα Υπέρειας: Πρωταγωνιστικό ρόλο και τη νέα σεζόν

Έχοντας ανέβει κατηγορία, η Δόξα Υπέρειας θέλει και την νέα χρονιά να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Β’ ΕΠΣΛ. Με φόντο την περσινή χρονιά, η διοίκηση κινήθηκε και φέτος το καλοκαίρι από το μεταγραφικό παζάρι κιόλας, όπως άλλωστε δήλωσε και ο πρόεδρος της ομάδας, Θανάσης Ανδρεόπουλος.

Τα νέα αποκτήματα

Θανάσης Ανδρεόπουλος (Πρόεδρος): «Δώσαμε βαρύτητα στην ποιότητα»

«Συνεχίζουμε και φέτος την προσπάθεια από εκεί που μείναμε πέρυσι, Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια ποιοτική ομάδα με απώτερο σκοπό την άνοδο μέσα από κόσμια συμπεριφορά εντός και εκτός γηπέδου. Έχουμε φτιάξει και το γήπεδο στο χωριό μας. Εάν αφήσουμε μακριά τους τραυματισμούς που είχαμε πέρυσι, νομίζω πως την νέα σεζόν θα είμαστε και πάλι… νικητές. Κάναμε με την σειρά μας και εμείς τις προσθήκες που θέλαμε. Δώσαμε βαρύτητα στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα και πιστεύω πως θα δικαιωθούμε».

Αποστόλης Παπαδόπουλος (Προπονητής): «Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά»

Καλή πορεία ανάλογη της περσινής θέλει και ο τεχνικός του συλλόγου, Αποστόλης Παπαδόπουλος, που τόνισε, «Στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλή πορεία. Θέλαμε από την αρχή την νέα σεζόν σε όποια κατηγορία και εάν βρισκόμασταν, να είχαμε μια καλή ομάδα. Γι΄ αυτό και κάναμε και λίγες καλές, ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ μας. Υπάρχει όρεξη από τα παιδιά. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και εάν έχουμε στην άκρη και τα προβλήματα υγείας που μας ταλαιπώρησαν πέρυσι, όλα θα είναι ακόμα καλύτερα».

Βασίλης Τσιανάκας (Ποδοσφαιριστής): «Οικογενειακό κλίμα»

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του χωριού της Υπέρειας που δέχθηκαν και εμένα στην κοινότητα τους και βρίσκομαι εδώ σήμερα. Ξεκινάει μια καινούρια χρονιά που στόχος είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθούμε εμείς οι ίδιοι. Ερχόμενος εδώ βρήκα οικογενειακό κλίμα. Άλλωστε τα περισσότερα παιδιά τα ξέρω από τον Αχιλλέα Φαρσάλων όπου ήμασταν και πάλι μαζί. Υγεία να έχουμε και όλα θα πάνε καλά».

Λεωνίδας Βαΐτσης (Ποδοσφαιριστής): «Πορεία ανάλογη με την περσινή»

«Καλή χρονιά να έχουμε. Εμείς θέλουμε να έχουμε μια καλή πορεία. Μια πορεία ανάλογη με την περσινή τουλάχιστον. Έχουμε καλό υλικό και θεωρώ πως θα το πετύχουμε».

Δημήτρης Γκατζόγιας (Ποδοσφαιριστής): «Δυνατό σύνολο με μέλλον»

«Με τις προσθήκες που έχουμε κάνει φέτος είμαστε πολύ δυνατοί και θεωρώ πως θα πετύχουμε και τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο της ομάδας για δεύτερη σερί σεζόν. Παράλληλα όμως θέλουμε να… ανεβάσουμε και τα νεότερα παιδιά της ομάδας και να κάνουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο με μέλλον».

Θοδωρής Μαργαριτόπουλος (Ποδοσφαιριστής): «Πάμε για Α1»

«Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και φέτος. Μεταγραφές κάναμε αρκετές. Υγεία να έχουμε και όλα θα πάνε καλά. Ευελπιστούμε για το καλύτερο όλοι μας. Πάμε για Α΄1 ΕΠΣΛ».

Το μεταγραφικό «παζάρι»

Ήρθαν: Βασίλης Τσιανάκας (Αχιλλέας Φαρσάλων), Λεωνίδας Βαΐτσης (Α.Ο. Ναρθακίου), Δημήτρης Παλιούρας (Ομάδα Γερμανίας), Θοδωρής Μαργαριτόπουλος (ΑΕΛ Νέων), Πασχάλης Ηλιάδης (Νίκη Κρήνης).

Έφυγαν: Κώστας Μανταλιάς, Γκέτι Σαγιαμίτ.