Βαθμολογία

Απέκτησε Πάτα η Επισκοπή

Με τα χρώματα της Επισκοπής θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Νίκος Πάτας (ΦΩΤΟ), το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Την Παρασκευή (21/8) η διοίκηση των Κρητικών ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου μεσοαμυντικού, ο οποίος κατάφερε να «κερδίσει» τον Ράικο Γιάνγιανιν που άναψε το «πράσινο φως» για να ενταχθεί στο ρόστερ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου ανέφερε: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Πάτα. Ο 18χρονος έχει γεννηθεί στις 19/1/1997 και αγωνίζεται στη θέση του μεσοαμυντικού. Πέρυσι αγωνιζόταν με τη μεγάλη ομάδα του ΑΟ Χανιά. Η ομάδα μας τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή χρονιά».

Από την πλευρά του ο Πάτας τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της Επισκοπής μετά τη συμφωνία του με την ομάδα: «Είμαι ευχαριστημένος που ήρθα στην Επισκοπή. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ελπίζω και ‘γω να δικαιώσω τους ανθρώπους για την επιλογή τους στο πρόσωπό μου».

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι πέντε ποδοσφαιριστές της Κ19, οι Δημήτρης Μανωλακάκης, Αντώνης Γαβαλάς, Αντώνης Λαδιανός Ηλίας Χνάρης και Ρίντι Ζότο προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Επισκοπής με χαρά ανακοινώνει την ένταξη πέντε δικών του παιδιών στο μεγάλο ανδρικό τμήμα. Οι Δημήτρης Μανωλακάκης, Αντώνης Γαβαλάς, Αντώνης Λαδιανός Ηλίας Χνάρης και Ρίντι Ζότο προπονούνται κανονικά από την έναρξη της προετοιμασίας με τη μεγάλη ομάδα και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη όλων μας. «Καλοτάξιδοι» στα νέα ποδοσφαιρικά τους ταξίδια.

Τα παιδιά που εικονίζονται με τον Οικονομικό Διευθυντή του συλλόγου μας, Στέλιο Γαβαλά και προβιβάστηκαν στο ανδρικό τμήμα είναι:

Δημήτρης Μανωλακάκης

Ημ. Γέννησης: 10/8/96

Θέση: Μέσος

Ύψος: 1.83 κιλά: 80

Αντώνης  Γαβαλάς

Ημ. Γέννησης: 18/8/98

Θέση: Μέσος

Ύψος: 1.78 κιλά: 67

Αντώνης Λαδιανός

Ημ. Γέννησης. 16/5/1997

Θέση: Δεξί μπακ

Ύψος: 1.75 κιλά: 65

Ζότο Ρίντι

Ημ. Γέννησης: 1/6/1997

Θέση: Αριστερό χαφ

Ύψος; 1.77 κιλά: 65

Ηλίας Χνάρης

Ημ. Γέννησης: 12/6/1998 

Θέση: Τερματοφύλακας

Ύψος: 1.87 κιλά: 83».